Vandringsskor Kayland Miura GTX

Vandringsskor Kayland Miura GTX
Börjar på: 2 325,50 kr
Upptäck Kayland Miura GTX vandringskängor, perfekta för dina utomhusäventyr med den kvalitet som kännetecknar varumärket Kayland.
Franska storlekar som standard
Börjar på: 2 325,50 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vandringsskor Kayland Miura GTX

Upptäck Kayland Miura GTX vandringskängor, ett måste för vandringsentusiaster som letar efter komfort och prestanda. Skorna tillverkas av Kayland, ett varumärke som är känt för sin expertis inom sportskor, och de är särskilt utformade för att uppfylla kraven för vandring.

Vandring är en aktivitet som kräver kvalitetsutrustning om du vill njuta av naturen till fullo. Och dessa vandringskängor från Kayland Miura GTX är inget undantag. De kombinerar robusthet, komfort och teknik på ett perfekt sätt för att ge dig en oöverträffad vandringsupplevelse.

Låt oss börja med robustheten hos dessa skor. Med ovandel i läder och tyg är de både tuffa och slitstarka. De är också utrustade med en sula på Vibram, känd för sin pålitlighet och motståndskraft mot slitage. Så du kan ta dig an även den brantaste terrängen med tillförsikt.

Men vandring innebär också komfort. Och även här kommer Kayland Miura GTX vandringskängor inte att göra dig besviken. Deras innersula med minnesskum ger optimal komfort genom att anpassa sig efter fotens form. Det exakta snörningssystemet gör också att du kan justera skon perfekt efter din fot för en perfekt passform.

Och för att klara vädrets makter är skorna utrustade med Gore-Tex-membranet, som ger optimal vattentäthet och andningsförmåga. Så att du kan korsa vattendrag och pölar utan att behöva oroa dig för att bli blöt om fötterna eller känna dig varm och fuktig i skorna.

Men det är inte allt: dessa vandringskängor från Kayland Miura GTX har också toppmodern teknik. EVA-mellansulan absorberar stötar för optimal dämpning och yttersulan i gummi ger dig perfekt grepp i alla typer av terräng. Så du kan gå med självförtroende och utan att oroa dig för att halka.

Kort sagt, Kayland Miura GTX vandringskängor är ett klokt val för naturälskare och vandrare. Med sin robusthet, komfort och teknik kommer de att följa med dig på alla dina utomhusäventyr. Vänta inte längre och unna dig dessa kvalitetsskor för en oförglömlig vandringsupplevelse.

Mer information

Varumärke Kayland
Tillverkarens SKU 018024060
Färg grå honung
Färg Grå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Låg övre del
Antal per produkt 1