Herrkläder och accessoarer från Running

Här hittar du alla våra kläder från running för män : t-shirts, sweatshirts, vindjackor, byxor...

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Att utöva en sport outdoor som running kräver högpresterande och mycket bekväma kläder. Därför har vi tagit hjälp av expertisen hos ledande textilföretag somtextilföretag som Craft , , Adidas , The North Face , Joma , Puma , Under Armour och Columbia för att göra löpentusiasterna glada. Ett brett urval av kläder för män finns tillgängligt för dig till konkurrenskraftiga priser.

Herrar running ultra funktionskläder för alla årstider

Oavsett om det är varmt eller kallt, för att utöva en sport outdoor som löpning krävs specifika kläder. De måste vara lämpliga för intensiv ansträngning och tillåta mycket rörlighet. Vi har sammanställt en kort lista över de bästa running kläderna på marknaden för att tillfredsställa inbitna löpare.

Vinterkläder för nybörjare och erfarna löpare

Komfortabla, varma överdelar för män

Att springa durant på vintern är ingen lätt uppgift, särskilt inte för discipliner som utövas utomhus, t.ex. running. Mellan vinden, det kraftiga regnet, snön och kylan som följer med den, är musklerna systematiskt mindre effektiva. Men oroa dig inte, vi har lösningen på ditt problem. Ett stort urval av varma kläder (jackor, dunjackor, parkas och sweatshirts), tillverkade av jättarna på området sommyror som Columbia , Nike , Adidas , Under Armour och The North Face finns tillgängliga för dig till konkurrenskraftiga priser. De är tillverkade av lätt, flexibelt tyg som ger dig stor rörlighet och har utmärkt värmeisolering som håller dig varm under alla dina ansträngningar. Deras högpresterande fukttransporterande system håller dina muskler i full kapacitet. Vattentäta, vindtäta eller med fleecefoder - de är det bästa sättet att trotsa väder och vind.

De finns i en herrmodell och har flera fickor för förvaring av tillbehör och elektroniska enheter på port ee de main.

Byxor med bra värmeisolering

Dessa kragbyxor för män, passar perfekt ihop med våra jackor, parkas och sweatshirts och gör din vinteroutfit look komplett. De är flexibla och bekväma och håller dig varm och torr under alla dina aktiviteter.

För extra lätthet erbjuder vi dig tights, som är flexibla, lätta och funktionella. De är perfekt anpassade till din anatomi och ger stor rörlighet för prestationer på toppnivå.

Varma, funktionella strumpor för män

Valet av strumpor bör inte förbises i en disciplin där fötterna är de mest använda extremiteterna, om inte de enda. De är tillverkade av flexibel, mjuk textil som andas och formar sig perfekt efter dina fötter för en känsla av permanent komfort.

Lätta, flexibla och funktionella kläder för män

Till skillnad från vinterperioderna, durant autres årstiderna, är det lämpligt att klä sig mycket lätt. Vi erbjuder ett brett urval av shorts , tee-shirts, débardeurs, med en maskulin skärning. De är tillverkade av ventilerande, flexibelt tyg som håller kroppen sval och torr och ger dig stor rörlighet för maximal komfort och prestanda.

Du kan också unna dig mer tekniska toppar som kompressionströjor för booster dina fysiska förmågor. De ger dig bra muskelsammandragning, bättre svettavledning och enorm rörelsefrihet.

Tillbehör som skyddar dig mot kyla och sol

Huvud, nacke och händer är bland de känsligaste områdena i människokroppen. Som ett resultat måste de skyddas så mycket som möjligt.

För de varmare årstiderna kan du välja en keps, designad med funktionell textil som är mjuk att ta på. Med sitt breda visir håller den dig sval och skyddar dig mot solbränna. Den är justerbar tack vare stängning baktill och passar perfekt för män.

På durant har du däremot ett bredare urval att välja mellan på vintern:

  • Balaklavor och kepsar: de täcker huvudet helt eller delvis och har en flexibel tygdesign som garanterar optimalt stöd. De är utrustade med ett högpresterande fuktavledande system som håller huvudet varmt och torrt under hela ansträngningen.
  • Handskar: finns i herrmodell och håller händerna varma och torra.
  • Halsdukar och tours: tillverkade av flexibelt tyg som andas och har utmärkt värmeisolering, de täcker din hals för optimalt skydd på vintern.