Om oss?

Välkommen till Direct Running, den idealiska destinationen för löparskornas och tklifestyle-entusiaster. Som en del av den stora Spacefoot-familjen, en pionjär inom sport e-handel, började vår resa med en gemensam passion för löpning och spår. Vi har utvecklats för att erbjuda en extraordinär upplevelse för alla trail- och vägloppare.

Äventyret på Direct Running började sent 2019, drivet av vår kärlek till löpning. Denna passion har förvandlats till en komplett kollektion av högkvalitativ utrustning, från prestandaskor till autentiska kläder och väsentliga tillbehör. Nu är vi stolta över att presentera vår specialkatalog, som täcker ett brett utbud av löpar- och spårutrustning, med ett absolut åtagande för kvalitet och kundnöjdhet.

Vårt centrallager, strategiskt beläget i Montlouis-sur-Loire (37), spelar en central roll i våra verksamheter. Här lagras och skickas över 500 000 produkter från mer än 5 000 välkända varumärken till alla länder i Europa. Vårt huvudkontor ligger i Levallois-Perret där ett team av engagerade experter strävar efter att ständigt förbättra din online-shoppingupplevelse. Vårt mål är att erbjuda dig en bredare utbud av löpar- och spårutrustning för att optimera din prestation på vägar och stigar.

Hos Direct Running är våra värderingar avgörande. Vi drivs av ambitionen, inte bara för oss själva, utan också för våra kunder. Vi tror på lagarbete för att erbjuda dig den bästa kvaliteten. Vår framgång stärker bara vårt åtagande att ständigt förnya oss och utmana gränserna för e-handel, alltid strävande efter att erbjuda en oslagbar shoppingupplevelse. Framtiden för Direct Running ser lovande ut, vi planerar en internationell expansion som omfattar mer än 20 länder runt om i världen.

Hos Direct Running är vår mission tydlig: att förse dig med den ultimata utrustningen för att maximera din prestation på vägar och stigar, samtidigt som du sparar tid och resurser. Oavsett om du letar efter state-of-the-art löparskor, tekniska kläder eller tillbehör, har vi allt du behöver för att leva ut din passion för löpning.

Vi ses snart på Direct Running!