Sportskor för herrar

Här hittar du alla par sportskor för herrar för running, trail, vandring, friidrott och träning!

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Här hittar du alla par sportskor för män för alla typer av löpning. Oavsett om du letar efter löparskor running, löparskor trail, vandringsskor, friidrottsskor eller till och med träningsskor. Ett brett urval av toppmärken till oslagbara priser: Asics adidas , Mizuno, New balance, Nike. Alla dessa par sportskor är utformade för både tävlingslöpning och enkla utflykter med vänner. Nedan finns en lista över alla de sportskor vi kan erbjuda dig.

Herrskor Running

På Direct-Running hittar du ett brett urval av running herrskor från ledande varumärken. Du kan till exempel köpa ett par skor från running Nike , med den emblematiska Nike Pegasus 40. Men det är inte allt, vi kan också erbjuda dig skor från running Asics , med de berömda running Gel-Kayano 29, Novablast 3 och den nya Gel-Nimbus 24 samt den nyaAsics Gel-Nimbus 25. Du kan också köpa adidas löparskor, inklusive adidas Ultraboost 22 och mer nyligen Ultraboost Light. För dina långa utflykter running, kan du också hitta alla New Balance, running, Mizuno, Saucony, Reebok och Puma running kollektioner. Naturligtvis måste du ta hänsyn till din stegtyp, skons vikt, skons dropp och den sträcka du planerar att springa i den. Alla dessa punkter behandlas på vår sida om herrskor running.

Herrskor Trail

Om du istället för att springa på vägar och stigar föredrar att springa i bergen på dina favoritspår Trail har Direct-Running också tänkt på dig. Här hittar du ett brett urval av de bästa trail skorna för män. Kom ihåg att varje trail sko har sina egna egenskaper när det gäller stabilitet, dämpning, grepp och skydd. Välj ett par skor från trail som kommer att följa med dig på dina utflykter i naturen. Oavsett om du väljer tuff , kuperad, tung eller ojämn terräng hittar du ett par trail skor som passar dig på Direct-Running. Till exempel är skon trail Asics Fujitraubuco perfekt för trail på torr mark, liksom skon Saucony Peregrine. Skon trail Saucony Xodus är däremot mer lämpad för lerig terräng. Fresh Foam Hierro från New Balance är en mångsidig sko från Trail som är mycket uppskattad av traillöpare. Du hittar alla våra råd på vår sida om herrskor på trail .

Vandringskängor för herrar

Om du är en hängiven vandrare kommer du att hitta de bästa vandringsskorna på Direct-Running. För att veta vilken vandringssko du ska välja måste du veta några saker om vad du tänker göra med dem. Ska du använda dem för långa flerdagarsturer? Eller bara några timmar i veckan? Du bör också vara noga med att välja rätt ovandel till dina vandringsskor. Om du gillar bergsklättring eller långa vandringar måste du välja en mycket hög ovandel, som också skyddar dina vrister. Om du däremot bara vandrar några timmar i mindre krävande terräng kan du nöja dig med en låg eller medelhög ovandel. Om du har frågor påautres om hur du väljer vandringsskor hittar du mer information på vår sida om vandringsskor för män.

Löparskor för herrar

Om du gillar friidrott hittar du ett brett urval av de bästa spikskorna på Direct-Running. I synnerhet hittar du friidrottsskor Puma och friidrottsskor adidas. Allt du behöver göra nu är att ta reda på hur du väljer dina spikar för friidrott. För att göra detta måste du vara noga med att välja rätt skostorlek. Under träning tenderar dina fötter att svälla något, så du kan välja en något större storlek än normalt. Å andra sidan, glöm inte att det är bäst för din prestation om dina friidrottsskor komprimerar dina fötter något. Det är upp till dig att göra rätt val. Om du harautres några frågor om hur du väljer dina friidrottsskor, gå till vår sida tillägnad friidrottsskor för män.

Herrskor Fitness

Idag blir fitness en allt viktigare del av livet för franska idrottsmän och kvinnor. Oavsett om du är i cross-fit, cardio eller helt enkelt viktträning, hittar du vad du letar efter på Direct-Running. Vi erbjuder ett brett urval av skor fitness Nike , träningsskor adidas och autres fitness från de största varumärkena. Nu behöver du bara välja dina skor fitness. För att göra detta måste du ta hänsyn till din aktivitet. Om du är mer intresserad av klassisk styrketräning baserad på knäböj, marklyft eller autres övningar poly leder, bör du definitivt välja stabila skor. Om du å andra sidan är mer intresserad av konditionsträning med en elliptisk tränare eller autres, bör du välja lätta skor som andas - dina fötter kommer att tacka dig. Slutligen, om du gillar den senaste sportvågen, crossfit, ska du den här gången leta efter skor med bra grepp, för att hjälpa dig att få ett bra grepp om marken.autres Om du har några frågor om hur du väljer dina träningsskor kan du besöka vår sida om fitness.