Running adidas Herrskor

adidas är ett ikoniskt varumärke inom sportskor för män, särskilt running. Här hittar du allaskor från running adidas för män.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

De bästa skorna från running adidas för herrar

Den tyska sportutrustningstillverkaren adidas har varit världsledande inom sportskor i årtionden nu. Faktum är att adidas är involverad i nästan alla sporter, vilket är anledningen till att det berömda märket med de tre ränderna också har varit involverat i running skor under en tid nu. Så vilken running adidas sko ska du välja? Det kan vara en knepig fråga med tanke på kvaliteten på de löparskor som erbjuds från den tyska tillverkaren.

running adidas Herrsko Adizero

Inom adidas -familjen av löparskor för män är Adizero -serien förmodligen den mest populära. Oavsett om det är running adidas Adizero Pro , Adizero Boston eller Adizero Adios, är denna serie den mest populära bland löpare.

running adidas Adizero Adios sko Pro

rapideDen mest populära running sk on frånadidas är för närvarande running Adizero Adios Pro skon. Denna sportsko är ett koncentrat av teknik och otrolig innovation. I synnerhet en kolfiberplatta som gör att du kan "lyfta från" marken med varje steg. Och en sula som kombinerar den berömda BOOST- och LIGHTSTRIKE-tekniken. Den här skon riktar sig dock till erfarna löpare eller de som vill prestera och utmärka sig. Hittills är det adidas löparsko för herrar med mest rapide för långdistanslöpning. Energiskenorna ger ökad styvhet i framfotsflexionen, vilket möjliggör ett mjukt steg och styrd övergång. Det förlängda skaftet under stortån möjliggör ett effektivt och optimerat avsprång.

running adidas Adizero Boston-sko

Nästan lika känd som sin storasysteradidas Adizero Boston är också en av den tyska tillverkarens running flaggskeppsmodeller för herrar. Den finns nu i sin 11: e version. Herrskon running adidas Adizero Boston 11 har nu lanserats. Charmen med dessa adidas Adizero Boston löparskor ligger framför allt i det faktum att de är avsedda för potentiella maratonlöpare. Denna adidas trainer från running, designad för män, är extremt lätt och ger utmärkt stöd för foten. Dessutom ger den smidiga meshen och den helt omarbetade ovandelen verklig komfort. Och dämpningen är lika bra! Medadidas Adizero Boston 11 råder det ingen tvekan om att om du letar efter en högkvalitativ running löparsko för herrar så är denna adidas trainer något för dig!

running adidas Adizero Adios-sko

För att avsluta adidas Adizero -familjen är adidas Adizero Adios Pro ett måste. Denna running adidas sko för män är den mest rapide vägskon i adidas galaxen. Den har en kolfiberplatta och Energy Rods, kolfiberstavarna som omger din fot. Resultatet är en mycket bra energiåtergivning, vilket gör att du kan springa några kilometer med total komfort. På tal om komfort, skons Celermesh-teknik säkerställer optimal ventilation. point Den andra stora styrkan hos denna adidas Adizero Adios löparsko för herrar är det stöd den erbjuder. I synnerhet är snörningssystemet mycket väl genomtänkt, vilket ger dig bra stöd oavsett storlek på din fot.

Du kan också köpa skon adidas Adizero Adios 7, som har Lightstrike- och Lightstrike Pro-teknik. Dessutom ger ett nytt LightWeight Mesh-system en mycket bekväm mesh.

running herrsko adidas Ultraboost

Trots att sportskon adidas Ultraboost lanserades först 2015 har den på bara några år redan blivit en ikon iadidas Running:s historia. Inom loppet av sju år har det redan funnits mer än 20 olika versioner, medadidas Ultraboost 22 i spetsen. Dessa skor är framför allt en smart blandninglange av teknik och stil! BOOST-tekniken ger en fantastisk energiåtergivning och därför är Ultraboost en av de bekvämaste running skorna på marknaden med sin 100% BOOST-sula. Idag göradidas Ultraboost 22 underverk på alla löpares fötter. I samarbete med det amerikanska laboratoriet på den internationella rymdstationen är den här skon ett koncentrat avinnovation och teknik. Resultatet? running :s bekvämaste sko med marknadens bästa energiåtergivning, eller nästan! Om du letar efter den bästa skon från running adidas , kan du göra det med slutna ögon.

Dess lillasyster,Ultraboost 21, erbjuder också optimal komfort! Dessutom har den nya löparskon för herrar adidas Ultraboost 21 flera stora pluspoäng. För det första: premier energiåtergivning, explosivitet och stöd är det som kännetecknar den nya löparskon från running adidas . Primeknit och Primeblue är till och med tillverkade av återvunnet material.

Notera att adidas har använt 5% mer Boost än påUltraboost 19! Det innebär otroligt hög komfort och energiåtergivning!

running herrsko adidas Solar

Löpskorna adidas Solar har funnits på marknaden sedan 2018 och har delats upp i tre delar. adidas Solar Boost, förmodligen den mest populära av de tre,adidas Solar Drive, ochadidas Solar Glide, running skon för långdistans.

running adidas sko Solarboost

Låt oss börja med den mest populära av Solar,adidas Solar Boost 5. Denna sko designades för att vara en bekväm running sko för löpare. Faktum är att Solar Boost är så bekväm att du kan använda den för såväl 10 km som ett maraton. De tre huvudteknikerna som gör detta möjligt är Tailored Fibre Placement, som ger skon större stabilitet, Boost-sulan som vi nämnde tidigare och Continental -tekniken, som ger skon oöverträffat grepp. Skon Solar Glide är utformad för långa turer och greppet är en av dess stora styrkor. FitCounter-tekniken ger dig dessutom ett bra hälstöd. Vilket är bra när du springer på slingrande stigar.

running adidas Solar Glide-sko

De starka sidorna hos denna adidas löparsko för herrar är framför allt dess dynamik och mångsidighet. Solar Glide 5 är till exempel främst avsedd för nybörjare som springer några kilometer i veckan.

running adidas FocusBreathein-sko

running FocusBreathein är en nykomling 2020 och är en running sko med en skillnad. Med den här skon har adidas bestämt sig för att fokusera på löparnas komfort och välbefinnande. På vilket sätt? Helt enkelt genom att utveckla en bekväm löparsko för running löpare som vill rensa huvudet. Om du precis har börjat running kommer den här sportskon att vara perfekt för dig.

running adidas SL20 sko

Den här skon från running ultra rapide riktar sig till nästan alla löpare.lange Denna sportsko är en smart blandning av snabbhet och komfort, vilket möjliggörs av skons mycket låga vikt på bara 230 g. Om du letar efter en neutral eller universell löpsko från running behöver du inte leta längre. Med sitt drop på 10 mm kommer denna sko från adidas garanterat att göra dig nöjd. Observera att skon running adidas SL20.3 främst är utformad för korta löprundor.