Sportkläder för kvinnor

Här hittar du alla kläder från running för kvinnor : leggingsbh:ar, t-shirts, shorts...

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Högkvalitativa kläder för kvinnor

Kvinnligalöpare behöver rätt kläder , oavsettväder! Med detta i åtanke tillverkar varumärken som Asics, adidas, Craft, Gore, Joma, Errea, Mizuno, Reebok, Nike, Under Armour, Odlo, BV Sport eller Le Coq Sportif kvalitetsoutfits som gör att de kan göra snabba framsteg . På vår webbplats hittar du de kläder du behöver för att springa bekvämt tilloslagbara priser! Du hittar produkter för alla nivåer (nybörjare, avancerade, experter) och alla typer av löpning (running, trail, vandring, friidrott)!

Hur väljer man damkläder för running?

Även om det kan göras på indoor, ärlöpning ofta en utomhussport! När du väljer dina kläder bör du först ta hänsyn till vädret och den ansträngning som krävs! För att göra detta är det viktigt att ta hänsyn till följande parametrar: är dina löprundorutomhus eller i gymmet? Hur serväderförhållandena ut?

På sommaren, när det ärvarmt, är det lämpligt att väljamer bekväma tyger och bära kläder somandas! Välj t-shirts, linnen och shorts! Undvik bomull, som tenderar att hålla kvarfukt.

Vid kalltvinterväder rekommenderasisolerande kläder och underkläder somandas ! För att hålla kroppen väl täckt, särskilt känsliga områden, glöm inte att ta på en vindjacka, hörselkåpor, halsvärmare, mössor och handskar.

Om träningen äger rum i regn, välj vattentäta eller vattenavvisande kläderför optimalt skydd mot dåligt väder! Välj varma och bekvämatights för benen !

Förutom vädret bör du också tänka på vilken typ av sport du utövar. Din klädsel kommer inte att vara dens amma förfitness eller running!

Slutligen kommer ditt val avkläder också att bero på ansträngningen och typen av jogging! Om du tillexempel springer i ett måttligt tempo är det lämpligt att bäralösare kläder för ökad komfort! Under träningspass eller tävlingar bör duväljamodeller som sitter närmare kroppen för bättreprestanda!

Somlöpare behöver du en beh å förstöd! Vardagsunderkläder är inte lämpliga för de stötar och vibrationer som orsakas av fysisk aktivitet! De har byglar som kan vara obekvämanantes, till och med smärtsamma! I behåar är dessa dock ersatta av band med bredare remmar! Dessutom harbehåar fördelen att deandas bättre! Valet beror också på intensiteten: ju lägre intensitet, desto bekvämare! Ju mer intensivt det är, desto mer stöd behöver du! Kom ihåg att byta behå en eller två gånger om året!

Swoosh från Nike eller Premium från Mizuno kommer att göra susen!Du har tur, dessa effektiva och pålitliga produkter finns tillgängliga till ett reducerat pris!

Vilken outfit ska jag välja för mina underdelar? Strumpbyxor eller shorts för kvinnor?

På running skulle skor, oavsett hur bra de är, vara ineffektiva utan lämpliga strumpor och socketter! De är viktiga inte bara för komforten utan också för att förhindra att fötterna glider in i skorna! När det gäller strumpor, välj LIGHT SINGLE TAB från Asics! De har stöd för hålfoten för en extra boost när träningen blir tuff. Dessutom ger ovandelen i mesh ventilation, så att din hud kan andas! När det gäller strumpor kan du välja mellan adidas 's Running Ultralight Performancemed AEROREADY-teknik eller Le Coq Sportif ' s Essentials ! Just nu finns dessa produkter tillgängliga till oslagbara priser!

Löpningkräver rörelsefrihet, så du behöver shorts och cykelshorts! Innan du gör ditt val är det viktigaste kriteriet utan tvekan detmaterial de är gjorda av! Polyester rekommenderas eftersom det andas och torkar snabbt! Det kan kombineras med elastan för ökad flexibilitet! Kan du inte bestämma dig? Här är några modeller som kan hjälpa dig: Play Up 3.0 från Under Armour, R5 från Gore !

Och om du vill undvika skav, välj " kompression" shorts !

Om det är kallt är port från leggings by running ett måste! Lux Bold från Reebok kommer att ge dig total tillfredsställelse!

Vad ska man ha på sig för överdel?

Lätt och slitstark, t-shirten är ettmåste när det gäller running! Tillverkade av tekniska material måste de andas föratt hålla dig torr hela tiden! Graphic från Errea eller Rush från Craft är utmärkta alternativ!

Om vädret blir otäckt är det bäst att bärasweatshirts och autres vindjackor och jackor ! De är vadderade för extraisolering! Vindjackan Techpack från Errea är bara ett exempelautres !