Utrustning på Running, Utbildning och Fitness

Upptäck all utrustning från running för män, kvinnor och barn: från små tillbehör som pannband till stor utrustning som löpband, inte att förglömma elektronisk utrustning, bagage och skydd för running.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Gå ännu längre med vårt sortiment av högkvalitativ, innovativ running utrustning , utformad för att förbättra din prestanda och löpkomfort. Ett brett urval av löputrustning, skydd, tillbehör, elektronik och running väntar på dig i vår onlinebutik, till oslagbara priser.

Ett brett urval av utrustning running till de bästa priserna

running är för närvarande en mycket populär sportaktivitet. Men för att få ut så mycket som möjligt av den behöver du rätt utrustning. Skorna är kanske den viktigaste delen av din outfit, men du bör inte försumma din running utrustning. Det förbättrar förutsättningarna på running och booster. Oavsett om du är en amatörlöpare eller pro, kan du hitta all viktig löputrustning du behöver på vår webbplats running. Här hittar du allt du behöver för att utöva din sport under bästa möjliga förhållanden, från små tillbehör till stora utrustningar. Bagage, skyddsutrustning, tillbehör, elektronik och utrustning från running finns alla tillgängliga till låga priser.

Vilken utrustning ska man välja? Det beror på en rad faktorer, t.ex. vädret, utflyktens längd, hur ofta man utövar sport, aktivitetensintensitet och om man bär last eller inte (port ). Typen av aktivitet bör också beaktas: löpning, vandring, trail, friidrott eller fitness; samt personens nivå: nybörjare, avancerad eller expert. Alla våra produkter kommer från ledande varumärken som Nike, Garmin, Camelback, Select, Macron... så du kan vara säker på hög kvalitet och utmärkt prestanda.

Bagage för att bära din utrustning

När du springer på running måste du ha med dig något att äta och dricka samt lite användbar utrustning, särskilt om du planerar att springa länge. Därför är det viktigt att ha ett bagage som rymmer allt du behöver. Direct Running erbjuder dig ett brett urval av vätskepåsar, sportväskor, ryggsäckar, packväskor och midjeväskor och mycket mer. Våra geniala produkter är tillverkade av ultralätta tekniska material som är både funktionella och starka, samtidigt som de ger optimal komfort. De tillverkas av de bästa varumärkena: The North Face Columbia , Camelback, Under Armour... Ju längre sträcka du ska cykla, desto mer behöver du en väska med gott om plats för all din utrustning.

Produkter som skyddar lederna

När du springer, joggar, trail, tränar eller vandrar utsätts dina muskler ibland för stora påfrestningar. Detta kan leda till en mängd olika skador. För att skydda dig har vi samlat alla ledskydd som du kan tänkas behöva på ett ställe. Ankel- och knäskydd, armbågsskydd, remmar och återhämtningsprodukter finns alla tillgängliga till specialpriser. Förutom att de är effektiva garanterar vårt urval av skydd komfort, lätthet och rörelsefrihet under hela din träning. De är enkla att använda och håller hela livet.

Ett brett utbud av tillbehör running

Våra tillbehör running är utformade för att göra löpningen så bekväm som möjligt, oavsett om du springer på natten, på vintern eller på sommaren. I vårt sortiment av tillbehör hittar du ett brett urval av vattenflaskor som håller dig väl hydrerad under dina pass. De finns tillgängliga från Nike, Adidas eller CamelBak och är det perfekta svaret på löpares, joggares och idrottares krav på komfort och praktiska egenskaper. Våra solglasögon är en ovärderlig hjälp för att skydda dig mot solen. Vi har också pannband running som håller hårstråna på plats samtidigt som de absorberar svett. Tveka inte att titta på vårt urval av pulsbälten för att övervaka din puls och vandringsstavar för optimal stabilitet på alla underlag.

Innovativa elektroniska produkter

Du kommer också att älska vårt utbud av elektroniska produkter. Under de senaste åren har uppkopplade klockor och GPS klockor blivit populära bland löpare, både amatörer och professionella. Vi har tagit hjälp av Garmin, giganten inom uppkopplade objekt, för att kunna erbjuda dig innovativa produkter av hög kvalitet med den senaste tekniken. Vi erbjuder även pannlampor och divers stoppur. Om du tar med dig din telefon på en utflykt running trail är våra smartphone-tillbehör oumbärliga. Vårt urval av funktionella och pålitliga telefonarmband är perfekta för att bära runt din telefon på ett säkert sätt.

Träningsutrustning i toppklass

Upptäck vårt utbud av löpband, motionscyklar och elliptiska tränare som hjälper dig att träna hemma. Med denna praktiska och användbara träningsutrustning kan du utöva sport hemma, utan att behöva gå med i ett gym fitness. Med löpbandet kan du springa i alla väder: kyla, regn eller solsken. Motionscykeln hjälper dig att förbättra din kondition endurance.