Textilutrustning

All nödvändig Running utrustning finns på Direct-Running, inklusive textiltillbehör såsom handskar, mössor, kepsar, pannband, kompressionsärmar etc...

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Här hittar du alla running textiltillbehör du behöver för att njuta av din passion under bästa möjliga förhållanden: mössor, kepsar, pannband,handskar, kompressionsärmar, tours nackband och halsdukar. Dra nytta av ett brett urval av märkesvaror till de bästa priserna på direkt running: Buff adidas , Nike, Under Armour.

Ett brett utbud av löpartillbehör av hög kvalitet

Vissa tillbehör till running är särskilt användbara för löpning under bättre förhållanden . Det är viktigt att vara välutrustad om du vill njuta av dinsport, oavsett förhållandena: värme, fuktighet, kallt väder .

Oavsett om du gillar running,trail eller vandring, besök vår onlinebutik för att hitta de bästatillbehören för running till låga priser. Vi erbjuder dig ett urval avpålitliga, högkvalitativa artiklar för optimal löpning: kompressionsärmar, tours halskläder, handskar, pannband, halsdukar, hattar och mö ssor.

Tillbehör från running som kombinerar komfort och skydd

Vi har ett brett utbud av tillbehör för dig på running, som vi beskriver nedan.

Pannband running

Pannbandet är ett praktiskt tillbehör för löpning med skydd mot väder och vind. Vid varmt väderabsorberar detsvett under träningen och förhindrar att det rinner ner i ögonen. Detta tillbehör, som används av många idrottsmän och kvinnor, är också användbart för att hålla håret på plats så att det inte är i vägen underträningspassen eller löprundan. Vid blåsigt eller kallt väder kan du välja en öronkåpa som är utformad för att skydda dina öron under utomhusaktiviteter. För ökad komfort kan du välja modeller med svetsade eller sömlösa sömmar för att undvika obehagliga känslor. Andningsförmåga och svalka i tyget är viktiga kriterier när du väljer pannband till running.

Pannband running

running är en aktivitet som man kan ägna sig åt oavsett väder . running är perfekt för att skydda mot kyla och vä ta och ger ett effektivt skydd och en personlig touch till dina sportkläder. Den största fördelen? Det är ett tillbehör som är speciellt utformat för sporter som löpning. Den ger optimalt stöd samtidigt som den värmer och är bekväm, även under "extrema" förhållanden. Helst skamössan vara lätt och tillverkad av ett material somandas och transporterar bort svett. Vissa modeller, t.ex. från Gore, är tillverkade av tekniska material för att ge ett effektivt skydd mot vind och extrem ky la.

Löparkeps running

För bekväm löpning i het ta eller regn erbjuder flera varumärken kepsar som är särskilt anpassade för löpning. Kepsen running är det perfekta tillbehöret för att skydda mot solbränna och förebygga blindhet. När du väljer din keps är de viktigaste kriterierna komfort, passform, flexibilitet och lätthet. Välj modeller somkan vikas, har ett flexibelt visir och är utformade med tekniker som effektivt transporterar bort svett. På direct running hittar du ett brett utbud av högkvalitativa kepsar som passar dina behov: solkepsar, regnkepsar running, trail running.

Chokers och halsdukar running

Halsbandet är ett viktigt tillbehör för running, men också för alla andra aktiviteter outdoor. Den är utformadför komfort och ger ett effektivt skydd mot vind, kyla och sol. Denna multifunktionella accessoar har ett brett användningsområde och kan port bäras på en mängd olika sätt: som halsvärmare, balaklava, pannband eller mö ssa.Halsbandet kan också användas som en svamp: mycket praktiskt när du svettas under intensiv träning . I vår onlinebutik hittar du ett brett urval av tours halsdukar running från det ledande varumärket Buff. Upptäck också ett fint urval av halsdukar running somfinns i flera färger och mönster.

Vinterhandskar running

För att undvika kalla extremiteter under löprundan behöver du utrusta dig med running hand skar. De är utformade för att skydda dina händer och förhindra att kroppsvärmen läcker ut, och är mycket användbara oavsett om du springer mitt i vintern eller i regnet. Med rätt par handskar kan du ägna dig åt din passion med optimal komfort, även vid mycket låga temperaturer. Välj vinterhandskar från running som är flexibla, slitstarka och vattentäta.

Kompressionsärmar för running

Kompressionsärmar ärtillbehör från running som minskar vibrationer och stötar under din ansträngning för att begränsa risken för skador . Det tryck som utövas förhindrar blodansamling i musklerna och fördröjer därmed tröttheten. Att bära kompressionsärmar running underlättar också återhämtningen tack vare bättre syresättning av musklerna . På direct running hittar du de bästa modellerna av kompressionsärmar BV sport, samt de från autres välkända varumärken som McDavid, Thuasne och Nike.