Vårt skydd / Omsorg för praktiken Running

På Direct-Running hittar du all utrustning du behöver för löpning. Här hittar du alla skydd du behöver för dina löprundor, inklusive fotledsskydd - armbågsskydd - knäskydd - axelskydd.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Här hittar du ett brett utbud avskyddsutrustning för running så att du kan njuta av din passion i full säkerhet: anklar, knän, armbågar och axlar. Hitta pålitlig kvalitetsutrustning till bästa pris, designad av ledande varumärken som Thuasne och McDavid.

Ett brett utbud av skydd för running

Vår onlinebutik direct-running erbjuder dig all running skyddsutrustning för män och kvinnor som du behöver för att springa säkert under dina idrottspass outdoor: knän, anklar, axlar, armbågar. De produkter vi erbjuder kommer från välkända leverantörer av medicinsk utrustning och sportskydd somThuasne,Mc David, Hyperice,Blindsave, samt stora sportmärken som Nike eller Hummel. Här hittar du innovativa produkter som ger prestanda och lindring för både elitidrottare och nybörjare: Knäskydd, fotledsskydd, axelskydd, armbågsskydd, armskyddsärmar, knästödband etc. Utrusta dig ordentligt med högkvalitativutrustning till oslagbara priser.

Varför ska man ha skyddsutrustning när man utövar running?

Sportaktiviteter som running eller trail belastar lederna mer eller mindre , beroende på frekvens och avstånd. Intensiv träning utövar krafter på dessa känsliga områden. När dessa sätts på prov i din strävan attprestera är risken för skador stor. För att skydda dig effektivt under dina ut flykterrunning erbjuder många märken led- och muskelskydd som äranpassade till din favoritsport . Förutom attförebygga kommer denna utrustning att vara särskilt användbar för att lindra smärta när du kommer tillbaka från en skada, samtidigt som det drabbade området görs så säkert som möjligt.

De vanligaste skydden inom sportvärlden är running

Fotledsskydd

Fotledsstukningar är en vanlig skada bland idrottsmän och kvinnor på running. Sköra fotleder, trötthet och instabil terräng är några av de vanligaste orsakerna. Ivår onlinebutik finns ett brett utbud av fotledsstöd som hjälper dig att förebygga fotledsskador under dina sportaktiviteter. Denna skyddsutrustning är också lämplig för att återuppta aktiviteten efter en mild eller måttlig stukning. Om du letar efter en praktisk, bekväm modell har Nike några i ett lätt, andningsbart tyg . I vårt sortiment finns även mer sofistikerade modeller med halvstyva förstärkningar och justerbara remmar, t.ex. Zamst Ankle Brace.

Knäskydd

Studier har visat att hälften av alla löprelaterade benskador drabbar knäna. Detta är ett känsligt område som ofta utsätts för trauma hos löpare och mer generellt hos idrottsutövare. Oavsett om det gäller att stabilisera knäet, förebygga skador eller minska smärtan har vår onlinebutik running rätt skydd för dig. Vårt team har sammanställt ett urval av sportknäskydd tillverkade av tekniska material som neopren som ger dig stor komfort. Vissa modeller, t.ex. de från McDavid, har sidogångjärn för ökad stabilitet och friare rörelse.

Armbågsskydd

För att ge armbågarna optimalt skydd under tränings- eller löppassen rekommenderar vi att du skaffar ett armbågsskydd som är skräddarsytt efter dina behov . Armbågsskydd med stöd rekommenderas förmindre stukningar eller kronisk instabilitet. Dessa medicintekniska produkter ärsärskilt effektiva för att stabilisera armbågen. Om du vill förbättra din prestation erbjuder vi även kompressionsarmbågsskydd som är utformade för att stödja ledernas rörelseomfång. Dessa funktionella kompressionsärmar hjälper till att minska muskelkramper och gör att du kan återhämta dig snabbt efter dina intensiva ansträngningar.

Axelskydd

Axelvaddar är skyddsutrustning som är särskilt utformad för att förhindra axelledsskador. De är särskilt användbara för löpare som har ömtåliga axlar eller som vill återgå till idrott efter traumatiska skador. I vår onlinebutik erbjuder vi dig pålitliga, högkvalitativa axelvaddar med kompression för att behandla smärta orsakad av belast ningar. Denna löparutrustning ger optimal axelkompression och en bekväm passform. Modellerna från det välkända varumärket Thuasne ger dig rättstöd och stor rörelsefrihet tack vare sin noggrant genomtänkta design.

Vilken typ av skydd ska du välja från running?

Det finnsmånga kriterier att ta hänsyn till när du väljer din skyddsutrustning : frekvens, typ av aktivitet, användningsintensitet. Naturligtvis måste du välja din utrustning efter dina behov: förebyggande, behandling, återupptagande av aktivitet. Oavsett om du letar efter skydd running för att förhindra skador eller för att behandla ledsmärta, kommer du säkert att hitta rätt produkter i vår onlinebutik.