Tillbehör för running, trail och vandring

På Direct-Running hittar du all utrustning du behöver för att springa! Här hittar du alla viktiga running tillbehör såsom vandringsstavar, löparbälten, solglasögon och vattenflaskor.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Om du är enlöpentusiast somletar efterutmärkta tillbehör för all din träning och tävlingar, kolla in running och trail. Du har tur, vi har precis vad du behöver. Märkesvandringsstavar , bälten, vattenflaskor från running och solglasögon tilloslagbara priser.

Tillbehör från running för bekväma och högpresterande utflykter

Attutöva en aktivitet outdoor som running och trail innebär port flera viktiga tillbehör för att klara alla typer av förhållanden, inklusive väder och ojämn terräng. Verktyg som vandringsstavar, vattenflaskor, bälten och glasögon. Hitta ett brett urval till oslagbara priser på direkt-running.

Lätta och praktiska running stavar

Det är inte ovanligt att se löpare bära stavar på tuffa stigar och leder. Men vad används de egentligen till? När du springer i vildmarken kommer trail met att hjälpa dig genom en mängd olika situationer, inklusive uppstigningar och nedförsbackar. För att hjälpa dig att ta dig fram utan alltför stor ansträngning kan du utrusta dig med en vandringsstav. Enkelt uttryckt är de utformade för att spara energi i brant terräng och öka hastigheten. När du går nedför är de mycket användbara för att hålla balansen och förbättra ditt bromssystem. Var dock försiktig så att du inte planterar dem mellan stenar för att undvika skador. De är iallmänhet hopfällbara eller teleskopiska och tillverkade av lätt kolfiber. De har en handledsrem i änden för att säkerställa ett utmärkt grepp och enkel transport. Så de är en verklig förlängning av dina lemmar. Vandringsstavar är helt klart ett ovärderligt hjälpmedel durant för alla dina aktiviteter på ojämna underlag, men det är viktigt att se till att du är väl synkroniserad. Om du fortsätter att surfa hittar du stavar som passar alla smaker och användningsområden tilloslagbara priser. Vi rekommenderar särskilt Swix Star Tail Pro stav, tillverkad av ultralätt kolfiber. Den vikbara staven har en kompakt design och ett korkhandtag för utmärkt grepp och optimal komfort. Metallspetsen ger stöd för phénom enal och gummispetsen gör att du kan använda den på asfalt under alla dina löprundor.

running bälten av alla slag

Väskan port kan ta mycket plats, och det är inte det lättaste i världen att bära den förrunning och trail. Därför har specialister på området som Nike och Leki utvecklat flaskbälten med flera fickor för vattenflaskor och autres tillbehör. De är tillverkade av högkvalitativt, extremt robust och hållbart tyg och har justerbara remmar som garanterar maximal stabilitet under alla förhållanden. Remmarna är tillverkade av mjukt material som andas för att garantera maximal komfort, även på port. Många modeller har reflekterande detaljer på ryggen för bättre synlighet durant nattaktiviteter.

Detfinnsautres typer av b älten,t.ex. Gramin pulsbälte, som analyserar din studs, steg och autres parametrar för att ständigt hålla koll på dina framsteg. De är tillverkade av mjukt, flexibelt material för utmärkt stöd och enkel användning port.

Praktiska vattenflaskor som är lätta att bära med sig från running

Välj en vattenflaska med medelstor kapacitet som är lätt att bära med sig för att få i dig vätska underlöprundan. De är tillverkade av olika material, men vi rekommenderar särskilt serien Nike SS Hypercharge, som är helt tillverkad av hållbart stål och utformad för att inte förändra smaken på din dryck. Den passar perfekt för alla typer av utomhusaktiviteter och har ett läckagesäkert system så att du kan ha den med dig på cykeln, i ryggsäcken eller i bältet på running. Det skruvbara locket gör det enkelt att fylla på och den glidande öppningen med ett finger gör att du kan släcka törsten med bara några få rörelser.

Starka, skyddande och bekväma löparglasögon

Skyddsglasögon är praktiska för att skydda dig mot starkt ljus, oavsett om det är varmt eller kallt, och är viktiga tillbehör för löpare och trailers durant fysisk träning och tävlingar.För maximal komfort rekommenderar vi lätta, robusta modeller med utmärkt passform, UV-skydd och antireflexbehandling. De är i allmänhet port utformade för att hålla dina ögon helt säkra från vind, sol, insekter och autres yttre element, men de är också viktiga eftersom de ger skydd mot solens strålar.De är också viktiga eftersom de ger bättre sikt vid ogynnsamma väderförhållanden. Välj bland en rad modeller Salming, Nike och Bliz, som finns tillgängliga i vår onlinebutik tillspecialpriser.