Elektroniska tillbehör Running

På Direct-Running hittar du all running utrustning du behöver! Här hittar du alla elektroniska tillbehör som är avsedda för running för booster din prestation under dina sportpass. Uppkopplade klockor, GPS, stoppur och autres smarttelefontillbehör.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

För att kunna springa ordentligt behöver löparna utrustning som hjälper dem att prestera. Pannlampor, klockor och armband, GPS och tillbehör, stoppur, smarttelefontillbehör ...hitta den nödvändiga elektroniken för running med kända varumärken som Garmin,adidas, Asics, Nike, Thuasne, ellermacron.

Högkvalitativ elektronisk utrustning

Elektroniska tillbehör är mycket användbara för sportentusiaster på outdoor som trail, vandring eller jogging. Det ärdärför kända varumärken som Garmin , som anses vara ledande inom detta område, samtadidas, Asics, Nike, Thuasne och macron har utvecklat produkter av högsta kvalitet. Hitta lampor, uppkopplade klockor och GPS till oslagbara priser.

Allt om elektroniska tillbehör för running

För utomhuslöpning kan elektroniska tillbehör liknas vid prylar eller små enheter vars roll är att förbättra löparnas komfort och prestanda under deras ansträngning. Undrar du vilken du ska välja? Tja, det beror i huvudsak på vilken typ av aktivitet eller utflykt du planerar. Om det till exempel handlar om nattpass ärpannlampor oumbärliga. Om du vill göra framsteg i träningsläge behöver dustoppur .

Oavsett om du är man eller kvinna hittar du här allt du behöver för att utöva din sport under bästa möjliga förhållanden. Vår webbplats erbjuder ett brett utbud av produkter som passar för alla typer av aktiviteter, inklusive running, trail, vandring, friidrott och fitness, och för alla nivåer (nybörjare, avancerad, expert). Och allt till de bästa priserna!

Vilken pannlampa ska jag välja?

Planerar du att delta i ett durant lopp på natten? Pannlamporär idealiska för lopp på natten eller i svagt ljus. De är också viktiga för säkerheten, för att undvika eventuella fall på grund av att det finns små hinder på banan. runningpannlampan är också mer praktisk, eftersom du kan se i vilken riktning du går och ändå ha händerna fria. Hur ska man välja? Välj intelligenta strål kastare som kan anpassa sig till din miljö. Deras intensitet och strålvinkel justeras automatiskt efter externa parametrar.

Du måste dock vara uppmärksam på batteritiden, eftersom ett batteri i allmänhet räcker mellan 8 och 10 timmar maximalt. Men du kan också välja en uppladdningsbar pann lampa.

Intensiteten hos en pannlampa kan variera från 15 till 750 lumen och dess effekt beror på längden på körningen, miljöns karaktär och tiden på dagen. Men om du letar efter en kraftfull pannlampa bör du vara medveten om att ett högt lumenvärde behövs för mycket ljus. När det gäller ljusavståndet är detta mer relaterat till ljuskäglans form än till lumenvärdet. Beroende på dina behov kan du välja breda eller fokuserade ljuskäglor.

När det gäller belysningsläge erbjuder denna typ av utrustning flera alternativ, så det är upp till dig att välja efter hur du vill använda den. Du kan välja hög- eller lågeffektläge, rött läge för att undvika att blända omgivningen eller blinkande läge för att förbättra din synlighet.

Och eftersom regn kan falla utan förvarning måste du tänka på hur vattentät dinlampa är. Ett annat tips är att välja en LED-strålkastare , som ärhållbar, stöttålig och mycket energieffektiv .

Vilka uppkopplade klockor och armband ska du välja?

Bland deelektroniska tillbehör som finns tillgängliga på trail är klock or och armband ett måste. Uppkopplade klock or är riktiga teknikpärlor. Förutom att visa dig tiden har de en rad funktioner och kan t.ex. beräkna : De kan till exempel beräkna: atmosfäriskt tryck, höjdskillnaden baserat på ackumulerade höjder, utomhustemperaturen etc. Dessutom ger de dig värdefull information som tiden för solnedgång och soluppgång, din hjärtfrekvens, och så vidare. De har lysande skärmar och är vattentäta och köldtåliga. När det gäller strömförsörjning kan dessa klockor laddas via solen. Slutligen kan du ansluta dem tillautres enheter via en Bluetooth-anslutning. Letar du efter den bästa upp kopplade klockan running ? Vivoactive 4 eller Forerunner2 45 från Garmin kommer att göra susen! Dessa modeller finns tillgängliga på vår webbplats till ett reducerat pris.

Hur är det med GPS och tillbehör?

För alla sporter på outdoor,GPS har uppkopplad blivit den elektroniska enhet som dumåste ha. Den gör att du kan spåra din rutt och analysera avståndet tack vare satellitdata. Det är ett funktionellt verktyg som kan utrustas med kamera, barometrisk höjdmätare osv. Är du osäker på vad du ska välja? Välj då e Trex Touch 35 från Garmin. Unna dig denna billiga pryl !

Vilka stoppur ska du välja?

För att finjustera din träning eller förberedelse inför en tävling behöver du sporttidtagare. De gör att du kan följa och uppnå dina mål. De ger dig också chansen att analysera och utvärdera din prestation så att du kan fortsätta att förbättra dig. Några mycket praktiska running stoppur finns tillgängliga som klockor, så att du har händerna fria när du springer .

Och hur är det med smartphone-tillbehör running?

Om du vill ha händerna fria och ändå kunnaanvända din smartphone är tillbehör ett måste. Så att du kan ringa samtal, lyssna på musik eller kontrollera din puls när som helst. För att bära telefonen säkert kan du välja mellan en mobilhållare, ett telefonarmband eller ett fodral från running. Undrar du hur man väljer ett armband? Detta tillbehör är inte bara praktiskt, utan ger också ett optimalt skydd för din telefon. Allt du behöver göra är att hitta den modell compatible som passar din mobiltelefon och som passar din kropp. Den ska vara lätt och tåla fukt från svett. För ökad funktionalitet och säkerhet bör du välja kardborreknäppning och modeller med reflexer. Letar du efter ett ergonomiskt, vattentätt running armband? Välj det smalabandet från Nike eller den modell som erbjuds avAsics. Föredrar du en mobiltelefonhållare? Då är running gilavar från macron något för dig.