Resgods av Running

Hitta rätt utrustning för dina lång- eller kortdistanslopp och upptäck vårt breda urval av väskor running . Du hittar ryggsäckar, vätskeväskor, sportväskor, packväskor och midjeväskor från de ledande varumärkena inom sektorn outdoor: Camelbak, Columbia, Mizuno, Nike, The North Face, Adidas, Asics...

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Bagage running, oumbärlig utrustning för dina lopp

Oavsett om du är amatör eller professionell running är bagage ett viktigt verktyg i löparvärlden. Den bidrar avsevärt till din komfort och prestation under dina pass. Det gör att du kan ta med dig dina personliga tillhörigheter på löprundan. För en vandring på några dagar behöver du ta med dig saker som personliga tillhörigheter, mat och vatten, en vattenflaska och ett klädombyte. Annars behöver du inte en stor ryggsäck för en kort utflykt. En midjeväska eller en liten packpåse räcker mer än väl för att få med mobiltelefonen och eventuellt vatten. För att du ska kunna njuta av löpningen måste väskan vara funktionell, stabil och ha gott om kapacitet. Därför har vi valt ut de bästa varumärkena på marknaden för att säkerställa kvalitet och prestanda. I vårt urval hittar du ett brett utbud av billiga running väskor, designade av : Adidas Asics , The North Face, Camelbak, Columbia, och många andraautres.

Vilken running väska ska du välja?

En bra väska från trail måste vara perfekt anpassad till din körstil. Valet beror på ett antal faktorer, t.ex. den last som ska transporteras, din personliga styrka, typen av aktivitet och träningens varaktighet och intensitet. Först och främst måste du fundera över vilken typ av löpning du vill ägna dig åt: löpning, vandring, trail, friidrott eller fitness. Oavsett vad det är så finns det många olika modeller i vårt sortiment för varje typ av aktivitet. Vilket val du gör beror också på hur långt du ska springa och vilken obligatorisk utrustning du behöver ta med dig. För en kort utflykt rekommenderas en väska på 2-10 liter, medan du för en längre utflykttrail ska välja en väska på 10-20 liter. Välj en ryggsäck med lättåtkomliga fickor för optimal förvaring av din utrustning. Om det finns risk för dåligt väder, välj en vattentät modell för att skydda din utrustning från regn och rusk. Väskans storlek och vikt bör också anpassas efter din kroppsform och personliga styrka så att du kan njuta av löprundan och prestera på topp, och den bör sitta perfekt på kroppen för att undvika skav och ryggont.

Olika typer av löparväskor running

På vår webbplats hittar du ett brett utbud av löparväskor för män och kvinnor running! Praktiskt, lätt, bekvämt och vattentätt- vårt urval består av produkter som perfekt uppfyller kraven för alla idrottsmän och kvinnor, löpare och atleter. Du hittar den perfekta väskan som passar dina kriterier och din budget, oavsett om du är nybörjare, en erfaren löp are eller en expert.

 • Ryggsäckar

 • En ryggsäck är idealisk för running eller trail. Den ska sitta tätt och vara bekväm, med justerbara axelremmar för att förhindra skav eller obehag. Den bör också vara lätt och rymlig, med flera fack för att rymma och organisera din utrustning. I vårt sortiment finns ett brett utbud av ryggsäckar för män och kvinnor, från små till stora. Letar du efter ett visst märke? Oroa dig inte, alla de stora namnen inom området outdoor finns tillgängliga: Asics Nike , Camelbak, Mizuno, The North Face... med modeller i alla färger.

  • Väskor för sport

  • Sportväskan är det perfekta verktyget för en kort vandring eller ett träningspass. Den måste vara tillräckligt stor för att rymma all utrustning som du behöver för din träning. För en utflykt outdoor bör den vara minst minimum 70 L så att du kan vara helt självförsörjande. Vår kollektion av sportväskor är tillverkad av robusta, slitstarka material som skyddar din utrustning effektivt och håller länge.

   • Väskor för vätska

   • Vid fysisk ansträngning behöver du dricka var 30:e minut eftersom kroppen förlorar vatten genom värme och svett. Vätskepåsar är perfekta för vanliga löpare på running, trail eller på korta vandringar. Den är mycket praktisk och gör att du kan dricka utan att stanna tack vare dess slang med munstycke. Den har ett centralt fack för all din utrustning. Nätet på sidorna ger plats för en vattenflaska för enkel åtkomst. Den ideala kapaciteten för en vätskeväska är 1,5 l minimum.

    • Midjeväskor och packväskor

    • Ryggsäcken är idealisk för running eftersom den tar upp mycket lite utrymme. Den begränsar inte rörelsefriheten och är inte tung. Den lilla kapaciteten innebär att den bara kan bära det allra nödvändigaste, så den är inte lämplig för vandring. Om du gillar jogging eller jogging kan du titta igenom vår kollektion av cykelväskor för att hitta rätt produkt för din smartphone, energikakor och vatten.