Running Puma Herrskor

Puma är en av de mest populära tillverkarna av sportskor för män. När det gäller running skor för herrar har Puma kommit med något nytt i år. Hitta alla dina skor från running Puma för män här!

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Alla running skor Puma för män

Tillsammans med adidas, Nike och Reebok är den tyska utrustningstillverkaren Puma utan tvekan ett av de mest kända varumärkena. När man tänker på sportskor, och till och med på running skor, kommer man därför omedelbart att tänka på Pumaesprit . Oavsett om det gäller fotboll eller friidrott har Puma alltid kunnat tillverka par basketboll som har trust vunnit medaljer och pallplatser. Så det är bara naturligt att vi, Direct-Running, idag kan erbjuda dig ett brett utbud av löpskor Puma . För att hjälpa dig att besvara den berömda frågan, vilken running Puma sko du ska välja, presenterar vi det tyska varumärkets flaggskeppsmodeller. Så att säga representerar detta urval enligt vår åsikt de bästa skorna från running Puma . Nyligen gav Puma sig själv en andra vind på löparområdet genom att lansera sin helt nya serie Puma Nitro för herrar.

Sortimentet Running Puma Nitro för män

2021 var året för förnyelse för Running Puma . Den här säsongen lanserar den tyska outfittern sin helt nya Puma Nitro Running kollektion för män. tenchology Nitro är ett skum som påstås vara 50 % lättare än en vanlig EVA-sula. Låt oss nu presentera de 4 flaggskeppsmodellerna för män i denna nya serie Puma Nitro.

Skor Puma Deviate Nitro

löpsko för herrar Puma Deviate Nitro 2 gör det möjligt för Puma att göra ett fantastiskt inträde i världen av running med en kolplatta. Denna Innoplate kolfiberplatta är inklämd mellan två lager av den nya Nitro-tekniken. sko Puma Deviate Nitro herr passar perfekt för löpare med ett universellt löpsteg med en träningsfrekvens på mellan 1 och 4 gånger per vecka.

Skor Puma Velocity Nitro

När det gäller sko Puma för herrar Velocity Nitro är detta DEN allroundsko från det nya Nitro-sortimentet. Denna basket running Puma pour Homme är verkligen avsedd för lätt löpning, för olika träningspassträningspass från 5 kilometer till ett halvmaraton. Observera, som du säkert har insett, att det inte finns någon kolfiberplatta på denna running Puma , vilket ger dig mindre kraftfull dämpning än på Deviate. Men yttersulan har PumaGrip-teknik, vilket ger dig ett mycket bra grepp.

Skor Puma Eternity Nitro

löparskor Puma Eternity för herrar, är en sko från Nitro-serien som passar pronerande löpare. Puma Eternity Nitro Homme motsvarar därför Velocity Nitro, men har ytterligare funktioner som gör att löparen kan hålla sig i löparaxelnmed varje steg. RunGuide-tekniken kombineras med EVA-tekniken för att stödja foten. Den är dock även lämplig för män med ett neutralt löpsteg.

Skor Puma Liberate Nitro

Puma Liberate Nitro för herrar är den lättaste modellen i denna serie. Den är verkligen utformad för tävlingar från 2-3 kilometer till maximalt 10 km. Den är också idealisk om du precis har börjat med löpning.

Puma Speed Running

running Denna Puma löparsko är utan tvekan den mest rapide sko som utvecklats av det tyska märket. Ta till exempel det senaste tillskottet i detta sortiment, Puma Speed 600 Fusefit. Om du letar efter en basket Puma running bekväm, då har du kommit till rätt ställe. Tack vare dess flexibla mesh och ultra lätta vikt är känslan av komfort verkligen närvarande. Om vi tittar på sulan hittar vi två av de mest kända teknikerna från Puma Running : Profoam och Ignite Foam. Konsekvenserna av att använda dessa innovations är oklanderlig dämpning och betydande stötdämpning. Särskilt anmärkningsvärd är den mycket låga vikten på 290 gram (exempel här för storlek 40). Förmodligen den mest running skon rapide på banan!

Löparsko Puma NRGY

Träningsskorna Puma NRGY har varit mycket populära den senaste tiden. Förutom deras design, som gör dessa skor från running Puma till en bästsäljare för alla lifestyle fans, bör deras teknik inte förbises. Innersulan med PU SoftFoam +-teknik ger dig optimal komfort även under dina längsta löpningar. Denna kollektion running Puma har också mesh som andas extremt bra. En annan fördel är att denna sko för löpning Puma ger dig utmärkt dämpning samt energiåtergivning under hela löprundan.

running Puma LQD-sko Cell

Denna minimalistiska sportsko är framför allt ett koncentrat av teknik, där LQDCELL-innovationen är i fokus. Denna nya dämpningsteknik har utformats för att ge stabiliserande dämpning via vätskefyllda celler. Och det fungerar! Dessutom ger de två EVA-remsorna på sidorna av skon en riktigt behaglig känsla av stabilitet. Puma LQD Cell Omega är till exempel en träningssko att prova om du vill springa korta sträckor.

running Puma Ignite-sko

löparskorna Puma Ignite är framför allt populära tack vare sin legendariska lätthet. En av de starka sidorna hos denna Puma trainer är utan tvekan den ultimata komforten tack vare mesh med sidosömmar. Om du letar efter en running dynamisk och motståndskraftig mot nästan allt, då är Puma Ignite som gjord för dig.