Running Mizuno Herrskor

Här hittar du alla cskor från running Mizuno för män.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

De bästa skorna från running Mizuno

Sedan flera år tillbaka har Mizuno blivit en av de ledande tillverkarna av sportskor. Naturligtvis har den japanska utrustningstillverkaren också varit närvarande i flera decennier i världen av running skor. Genom att kombinera teknik och innovation erbjuder Mizuno nu olika modeller running emblematiska som kommer att matcha dina kriterier.Vi har sammanställt ett test av varje korg för att hjälpa dig att välja rätt Mizuno sko att köpa för racing on the road.

Sko Mizuno Wave Rider

skorna från running Mizuno Wave Rider är en av de ikoniska modellerna från den japanska utrustadaren Mizuno. Faktum är att detta par löparskor släpptes för första gången 1997. Sedan den första utgåvan av Wave Rider, ända fram till den allra senaste Wave Rider 26, har Mizuno lyckats upprätthålla en balans mellan komfort, dämpning och dynamik. Denna Mizuno löparsko kan användas för både medellånga lopp som 10 km och längre lopp som halvmaraton eller till och med maraton, du bad om en mångsidig sko? Observera att Mizuno Wave Rider fortfarande är mer lämplig för personer med en universal eller neutral löpstil.

Mizuno Waveknit-sko

Denna sko från running Mizuno kan ses som lillasyster till Wave Rider. Den japanska tillverkaren har satsat på att skapa en andningsbar running sko som anpassar sig efter löparens fot. Detta innebär i synnerhet en stickad ovandel, mer komfortabel än Wave Rider. Observera att denna löparsko helst används under varma årstider med tanke på dess sammansättning.

Mizuno Wave sko Sky

Under de senaste månaderna har Mizuno ständigt förnyat sig för att behålla sin position som ledare när det gäller innovation running . Efter att ha lanserat Mizuno Wave Sky 5, har den japanska tillverkaren följt upp detta med Wave Sky 6. running På agendan står löftet om den mest bekväma skon på marknaden. Allt detta är möjligt tack vare Mizuno Foam Wave-tekniken, den förbättrade versionen av den legendariska Wave-plattan som har gjort Mizuno till en sådan succé. Effekterna av denna teknik inkluderar oöverträffad stötdämpning och fantastisk stabilitet, inte minst på grund av det faktum att tekniken är minnesformad.

Sko Mizuno Wave Skyrise

När vi säger att Mizuno ligger i framkant när det gäller teknik... I slutet av 2019 lanserade Mizuno en ny serie skor från running , Mizuno Wave Skyrise . Återigen bevittnar vi en cocktail av teknik och innovation som är explosiv. running Om du letar efter en långdistanssko, kommer du garanterat att bli nöjd med det här sortimentet. Foamwave-tekniken och XPOP-tekniken är återigen med.