Vandringskängor för kvinnor Kayland Miura GTX

Vandringskängor för kvinnor Kayland Miura GTX
Börjar på: 2 325,50 kr
Utforska naturen med stil i vandringskängor för damer från Kayland Miura GTX, designade av sportexperter Kayland.
Franska storlekar som standard
Börjar på: 2 325,50 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vandringskängor för kvinnor Kayland Miura GTX

Kayland Miura GTX vandringskängor för damer är ett pålitligt och hållbart val för dina utomhusäventyr. Dessa skor tillverkas av det välkända varumärket Kayland och är speciellt utformade för att uppfylla behoven hos hängivna vandrare.

Ovandelen i läder och syntetiskt tyg ger komfort och hållbarhet, medan Gore-Tex-membranet ger optimal vattentäthet och andningsförmåga. Så att du kan vandra på leriga stigar eller möta skiftande väderförhållanden med fullständig sinnesro.

Kayland Miura GTX vandringskängor för damer har utformats med en yttersula i gummi Vibram för maximalt grepp i alla typer av terräng. Oavsett om du går på branta stigar eller hala klippor kan du räkna med att dessa skor ger dig extra stabilitet och skydd.

Tack vare sin lätta vikt och åtsittande passform erbjuder dessa skor också exceptionell komfort för stressfri vandring. EVA-mellansulan absorberar stötar för att förhindra smärta och skador, medan den uttagbara, anatomiskt utformade innersulan ger optimalt stöd för dina fötter.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren vandrare är Kayland Miura GTX vandringskängor för damer ett perfekt val för att följa med dig på alla dina utomhusutforskningar. Så unna dig dessa högkvalitativa skor för vandring med total trygghet och komfort.

Mer information

Varumärke Kayland
Tillverkarens SKU 018024090
Färg grå korall
Färg Grå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Låg övre del
Antal per produkt 1