Vandringskängor för barn Trezeta Storm WP

Vandringskängor för barn Trezeta Storm WP

Börjar på: 917,59 kr

749,74 kr

-18%
Vandringskängor för barn Trezeta Storm WP: bekväma, vattentäta och säkra för små upptäcktsresande. Redo för ett lättsamt äventyr!
Franska storlekar som standard

Börjar på: 917,59 kr

749,74 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vandringskängor för barn Trezeta Storm WP

Storm är vandringsskon Trezeta som skapats för små upptäcktsresande som vill tillbringa sin fritid utomhus på ett bekvämt och säkert sätt.

Ovandelen i vattentät mocka anpassar sig perfekt efter barnets fotform, är riv- och nötningsbeständig och ger tillsammans med meshkragen maximal andningsförmåga och optimal komfort. Trezeta Water Stopper-membranet skapar en barriär mot vatten och väder och garanterar vattentäthet och skydd. Sulan är ett unikt block av tvåfärgat termoplastiskt gummi som är både lätt och slitstarkt. Den är utformad för att absorbera stötar och garantera maximalt grepp på alla underlag och i alla förhållanden. Gummiinjektion i fotledsområdet ger skydd och stabilitet när du går, medan gummiförstärkningen i tåområdet skyddar foten från stenar och rötter. Yttersulan i gummi Trezeta ger maximal lätthet, perfekt avrullning av foten vid gång och sidostöd vid vridningar. Det är enkelt att anpassa skon med den klassiska intuitiva snörningen Easy-Slide, som gör att du helt kan anpassa skons passform, och vår solida innersula ger ett mjukt och bekvämt stöd - även under långa promenader. Redo att korsa vattendrag, lyssna på skogens ljud och nå den där toppen? Ta på dig dina Storms så är du redo för nästa äventyr.

Mer information

Varumärke Trezeta
Tillverkarens SKU 10722325
Färg grå persika
Färg Grå
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior
Egenskaper Hög stam