Vandringskängor för kvinnor Trezeta Yuki

Vandringskängor för kvinnor Trezeta Yuki

Börjar på: 1 223,66 kr

984,19 kr

-20%
Eleganta, feminina afterski-pjäxor som kombinerar komfort och värme för dina vinterutflykter. Perfekta för snö och skidåkning, damskor är det perfekta valet Trezeta Yuki!
Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 223,66 kr

984,19 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vandringskängor för kvinnor Trezeta Yuki

Elegans och komfort för alla dina vinterutflykter. Yuki är en bekväm, elegant och varm afterski-känga för damer, perfekt för bekymmersfria dagar i snön eller för avkoppling efter en dag i backen.

Den vattentäta nätkappan är fodrad med syntetull som i kombination med den mjuka innersulan skapar en välkomnande och perfekt torr miljö för dina fötter.
Syntetpälsen som täcker öppningen på denna afterski-känga är en snygg och iögonfallande detalj, samtidigt som den är enkel och rapide att ta på tack vare den breda öppningen och snörningssystemet som ger en perfekt passform.
Skalet och sulan är tillverkade av ett enda stycke termoplast, vilket ger en vattentät beläggning som ger perfekt skydd mot kyla och väta.
Den tvåfärgade termoplastiska gummisulan ger bra dragkraft och exceptionellt grepp på snöiga, leriga och isiga ytor.
För att dina Yuki kängor ska torka helt rekommenderar vi att du ställer dem på en väl ventilerad plats efter användning och förvarar dem i sinorigine låda.

Mer information

Varumärke Trezeta
Tillverkarens SKU 10722510
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Hög stam