Vandringskängor för barn Trezeta Thunder WP

Vandringskängor för barn Trezeta Thunder WP

Börjar på: 672,74 kr

561,45 kr

-17%
Den perfekta kängan för unga äventyrare: Trezeta Thunder WP Lätt, säker och bekväm för alla typer av vandringar tack vare det vattentäta membranet och den greppvänliga sulan.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 672,74 kr

561,45 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vandringskängor för barn Trezeta Thunder WP

Thunder WP är den första låga bergsklättringskängan från Trezeta som är utformad för unga upptäcktsresande. Den är lätt, säker och praktisk och kommer att följa med unga vandrare på deras äventyr.

OÖVERDEL OCH LINER
Ovandelen är huvudsakligen tillverkad av syntetmaterial med mikrofiberinsatser behandlade med Spray Rubber-teknik. Denna specialbehandling applicerar ett tunt lager gummi direkt på mikrofibern med hjälp av värme, vilket ger ovandelen slitstyrka och skydd.
Den syntetiska plösen gör skon bekväm, mjuk och anpassningsbar för alla fötter, medan Bycast-tåhättan dämpar stötar mot stenar och begränsar nötning. För att göra Thunder WP komplett finns det vattentäta Trezeta Water Stopper-membranet, ett 3-lagers membran som avvisar vatteninträngning men låter fukt och svett komma ut samtidigt som foten andas för oöverträffad klimatkomfort.

PASSFORM OCH SNÖRNING
Thunder WP är utformad för att uppmuntra små barn att vara självständiga: den låga skärningen ger en enkel rapide passform, och Smart snörningssystemet gör att skon kan dras åt jämnt för en skräddarsydd passform. Denna teknik är ett ovärderligt hjälpmedel för unga upptäcktsresande och en tanke mindre för föräldrar, som inte längre behöver oroa sig för uppknutna snören.

SOLE BLOCK
Yttersulan är tillverkad av ett enda block av tvåfärgat, lätt men slitstarkt injicerat gummi, utformat för att mildra stötar och ge maximalt grepp på alla underlag, under alla förhållanden. EVA-fotbädden ger en mjuk och bekväm fot även efter timmar av promenader, medan gummisulan Trezeta ger stabilitet och grepp i alla typer av terräng.

Mer information

Varumärke Trezeta
Tillverkarens SKU 10723000
Färg blå lime
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior
Egenskaper Låg övre del