Behå för kvinnor Under Armour de sport Seamless Low Long

Behå för kvinnor Under Armour de sport Seamless Low Long

Börjar på: 420,19 kr

385,13 kr

-8%
Optimera din träning med komfort och prestanda från Seamless Low Long sport-bh för kvinnor Under Armour.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 420,19 kr

385,13 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Behå för kvinnor Under Armour de sport Seamless Low Long

BH:n för kvinnor Under Armour de sport Seamless Low Long är ett oumbärligt plagg för alla kvinnor som älskar sport och fitness. Den är designad av det kända varumärket Under Armour och ger optimalt stöd och absolut komfort under de mest intensiva träningspassen.

BH:n är speciellt utformad för kvinnor och har en sömlös design för perfekt passform och total rörelsefrihet. Den är designad med den senaste vävtekniken och tillverkad av högkvalitativa material som garanterar exceptionell styrka och hållbarhet.

BH:n för kvinnor Under Armour de sport Seamless Low Long är perfekt för träning. Den är utformad för att uppfylla kraven även vid de mest intensiva träningspassen och ger perfekt stöd utan att kompromissa med komforten. Oavsett om du tränar styrketräning, konditionsträning eller till och med yoga, kommer denna behå att vara din allierade för att hjälpa dig att uppnå dina mål.

BH:ns feminina design gör den inte bara funktionell utan också elegant. Med sin diskreta logotyp Under Armour och trendiga färger ger den dina sportkläder en touch av stil. Oavsett om du bär den ensam eller under en t-shirt kommer den här behån att få dig att känna dig bekväm och självsäker under träningspasset.

Förutom sin design och funktionalitet är denna behå också mycket lätt att ta hand om. Den är tillverkad av material som andas och transporterar bort fukt så att du håller dig torr och bekväm under dina träningspass. Den är också maskintvättbar, vilket gör den praktisk för vardagsbruk.

Kort sagt är Under Armour de sport Seamless Low Long dam-bh ett måste för alla kvinnor som vill kombinera stil och prestanda under sina träningspass. Med sin sömlösa design, optimala stöd och absoluta komfort kommer den att följa med dig i alla dina sportaktiviteter så att du kan ge det bästa av dig själv. Så vänta inte längre, unna dig den här behån från Under Armour och gör dig redo att tänja på dina gränser!

Mer information

Varumärke Under Armour
Tillverkarens SKU 1357719-001
Färg svart/grå melerad
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)