Dubbel massageboll Trigger Point MB2 8L

Dubbel massageboll Trigger Point MB2 8L
358,96 kr

Slut i lager

Beskrivning

Dubbel massageboll Trigger Point MB2 8L

Få dubbelt så mycket lindring med MB2 Peanut Massage Roller från TriggerPoint. MB2 Roller är utformad med två inställningar för att lindra spända muskler och stelhet i nacke och rygg, och kan främja god hållning och rörlighet i övre delen av ryggen. Den justerbara längden kan låsas för användning på mindre muskler som fäster direkt på ryggraden, eller förlängas för att rikta in sig på större ryggmuskler. Den unika EVA-skumytan är mycket tät, men förblir komprimerad för att "greppa" vävnaden, vilket främjar blod- och syreflödet för att hålla muskler och fascia friska. Denna design bryter ner adherenser för att lindra led- och muskelsmärta och snabbt återställa rörligheten. TriggerPoint MB2 massagerulle är vattenavvisande, slitstark och lätt att rengöra för långvarig självmassage och återhämtning. Den lätta, kompakta designen är idealisk för rörlighet på resande fot och perfekt för användning under resor. Mått: 9,5 x 4,3 x 1,5 cm: 9,5 x 4,3 x 2,6", väger 0,24 lb. 1 års tillverkargaranti. TriggerPoint hjälper människor i alla livsstilar att röra sig och må bättre. TriggerPoint designar och utvecklar innovativa verktyg för massageterapi som efterliknar beröringen av en terapeuts händer - vilket gör deras skumrullar, handrullar, massagepinnar och massagebollar idealiska för människor i alla åldrar, storlekar och atletiska förmågor.

  • Den dubbla massagebollen med patenterad EVA-skumyta främjar blod- och syrecirkulationen för att hålla muskler och fascia friska.
  • Den justerbara längden kan låsas för användning på mindre muskler runt ryggraden, eller förlängas för att rikta in sig på större muskler i ryggen.
  • Hjälper till att stimulera cirkulationen, öka ryggradens rörlighet och förbättra hållningen.
  • Skummassagebollarna ger optimal kompression och tryck för säker, effektiv och målinriktad självmassage.
  • Mycket slitstark, vattenavvisande och lätt att rengöra.
  • 9,5 x 4,3 x 2,6 tum, 0,24 pund / 109 gram

Mer information

Varumärke Trigger Point
Tillverkarens SKU 203913
Färg svart/gul
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen