Massageboll Trigger Point Grid

Massageboll Trigger Point Grid
334,95 kr
Upptäck Trigger Point Grid massageboll, det kompakta, effektiva verktyget för att lindra muskelsmärta och förbättra flexibiliteten.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 2 eller 4 dagar

Beskrivning

Massageboll Trigger Point Grid

TriggerPoint GRID Ball kombinerar det bästa av två världar, en ny generation massageboll med TriggerPoints innovativa GRID foam rolling-teknik. Massagebollens kompakta, lätta och bärbara design gör den till ett effektivt verktyg för riktad smärtlindring. GRID Ball har en diameter på 5 tum och lyfter upp kroppen för att bättre nå svåråtkomliga områden som höfter och axlar, medan det karakteristiska GRID -mönstret leder blod och syre till reparerande muskler när du rullar. GRID Ball är ett praktiskt hjälpmedel för återhämtning som kan användas nästan var som helst, när som helst, för att lösa upp muskelspänningar och förbättra flexibiliteten hos alla som lider av muskelsmärta eller spänningar. Mått: 5" x 5,7" x 6,4"; maxvikt: 325 lbs; ett års tillverkargaranti.

  • GRID® foam ball kombinerar fördelarna med en massageboll och en foam roller för kompakt, målinriktad lindring av muskelsmärta.
  • Diametern på 5 tum tar upp spänningar i svåråtkomliga områden som axlar, baksida lår och höfter för att lindra muskelsmärta och förbättra rörligheten.
  • Mönstret GRID® främjar blod- och syreflödet till musklerna för muskelåterhämtning rapide.
  • Massagebollen i EVA-skum är lätt, bärbar och hållbar och är ett perfekt resesällskap.
  • Mjukare, mindre intensiv kompression än MB5® massageboll.
  • Viktgräns på 325 pund
  • Ett års tillverkargaranti

Mer information

Varumärke Trigger Point
Tillverkarens SKU 21128
Färg apelsin
Färg Orange
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen