Yogamattor Trigger Point Mobility Mat

Yogamattor Trigger Point Mobility Mat

427,27 kr

344,26 kr

-19%
Mattan yoga Trigger Point Mobility Mat: utnyttja de foam roll-övningar som rekommenderas för att förbättra din rörlighet.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 2 eller 4 dagar

Beskrivning

Yogamattor Trigger Point Mobility Mat

Vill du göra foam roll men vet inte var du ska börja? Mobilitetsmattan är en enkel lösning tack vare de rekommenderade foam roll-övningarna som finns tryckta direkt på mattan. Mobilitetsmattan har en strukturerad, halkfri yta som gör att foam rollers glider lätt medan dina händer eller fötter hålls på plats. Utformad med halkfria åsar för att hålla mattan stadigt på plats på de flesta ytor medan du rör dig och rullar. Använd rörlighetsmattan för att stretcha, arbeta med din rörlighet eller dina rörelser och rulla enkelt med din favorit TriggerPoint-skumrulle eller massageboll. Lättviktsmattan är enkel att bära med sig i hemmet eller till gymmet. Mattan Mobility Mat mäter 72 x 24 tum och är diskret med en tjocklek på bara 5 mm. TriggerPoint designar och utvecklar innovativa verktyg för massageterapi, inklusive skumrullar, bärbara rullar och massagebollar, som är idealiska för människor i alla åldrar, storlekar och atletiska förmågor.

  • Träningsmatta med skumrullar rekommenderas för att underlätta rörelse och rörlighet.
  • Halkfria åsar håller mattan på plats under rörelse.
  • Den strukturerade, halkfria ytan gör att skumrullarna glider lätt medan händer och fötter hålls på plats.
  • Låg profil, lätt att rulla och transportera.
  • Mäter 72 tum x 24 tum och är 5 mm tjock
  • Inkluderar tillgång till ett gratis online videobibliotek med utbildning i foam rolling från experterna på TriggerPoint.

Mer information

Varumärke Trigger Point
Tillverkarens SKU 22130
Färg svart
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen