Löparskor Puma Deviate Nitro Elite 2 FF

Löparskor Puma Deviate Nitro Elite 2 FF
Börjar på: 2 570,97 kr
Upptäck kraften i den nya Puma Deviate Nitro Elite 2 FF, den perfekta running skon för dina intensiva träningspass.
Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 2 570,97 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Löparskor Puma Deviate Nitro Elite 2 FF

Skorna från running Puma Deviate Nitro Elite 2 FF är utformade för att ge löpare en exceptionell löparupplevelse. Med sin snygga design och banbrytande teknik är de perfekta för löpare på alla nivåer.

Varumärket Puma är känt för sina kvalitetsprodukter och dessa skor är inget undantag. De är tillverkade av högkvalitativa material och är både lätta och slitstarka, vilket ger optimal komfort under hela löprundan.

Dessa skor är speciellt utformade för sporten running och ger oöverträffat stöd och stabilitet. Tekniken Nitro Elite 2 FF ger utmärkt stötdämpning och effektiv propulsion för att hjälpa dig att nå dina löparmål.

Yttersulan i gummi ger överlägset grepp på alla underlag, så att du kan koncentrera dig på din löpning utan att behöva oroa dig för greppet. Dessutom ger ovandelen i ventilerande mesh bra ventilation för att hålla fötterna svala och torra under träningen.

Dessa skor från running Puma Deviate Nitro Elite 2 FF har också ett rapide snörningssystem som gör att du enkelt kan justera dem för optimalt fotstöd. Dessutom har de en snygg och modern design som garanterat kommer att väcka uppmärksamhet på löprundan.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren idrottare är dessa skor ett perfekt val för att förbättra din prestation. Så vänta inte längre och unna dig dessa skor från running Puma Deviate Nitro Elite 2 FF för en oöverträffad löparupplevelse.

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 309695-01
Färg svart
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Drop 8 mm
Stabilitet Neutre