Running Under Armour damskor

Under Armour säljer sedan ett antal år tillbaka sportskor för damer, framför allt löparskor. Här hittar du alla skor från running Under Armour för damer.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

På Direct-Running hittar du alla damskor från running Under Armour . Denna amerikanska utrustningstillverkare kommer att göra det möjligt för dig att slå dina rekord tack vare sina skor som är både lätta och snabba. På vår webbplats hittar du ett brett urval av modeller Under Armour till oslagbara priser. Om du undrar hur du ska välja ditt nästa par löparskor, eller vilken av de många modellerna du ska välja mellan, har du kommit till rätt ställe!

Hur väljer man damskor running Under Armour ?

Om du undrar hur du ska välja ditt nästa par löparskor har du kommit till rätt ställe! Här ger vi dig alla de råd du behöver för att göra rätt val av träningsskor så att du känner dig bekväm under dina löprundor och att dina skor är lämpliga och uppfyller dina förväntningar. Det finns ett antal kriterier att tänka på innan du köper ditt nästa par skor Under Armour. Först och främst kan du titta på priset, men också på utseendet - ja, även när du joggar kan estetik vara viktigt! Du kommer inte att få samma trainer från running beroende på hur regelbundet du springer eller vilken typ av löpsteg du har. Kort sagt, vi är här för att hjälpa dig att hitta DEN sko Under Armour som är rätt för dig!

Välj dina löparskor Under Armour efter din sportaktivitet

Alla löpare är olika. Beroende på din träningstakt och intensitet behöver du inte samma typ av sko. Du behöver en sko som är mer eller mindre tålig och har mer eller mindre teknik.

Om du gillar att samla på dig kilometer är UA Charged Pursuit 2 damsko något för dig! Med sin oöverträffade komfort, andningsförmåga och dämpning kommer du att kunna avverka de distanser du vill. Du kommer också att älska skumvadderingen runt fotleden och under tungan, samt den ovanliga lättheten och flexibiliteten.

Välj sneakers från running Under Armour efter hur du går

Att välja en modell av running sko som passar ditt löpsteg är mycket viktigt för att säkerställa att dina löprundor är bekväma och för att undvika alla typer av skador.

Det är mycket viktigt för alla löpare att känna till sin löpstegstyp så att de är bekväma under sina träningspass och undviker alla risker för skador. För att avgöra din löpstegstyp kan du titta på var slitaget på dina skor är som störst.

Om du har ett neutralt löpsteg, även känt som ett universellt löpsteg, som nästan hälften av alla löpare, kommer slitaget att vara på undersidan av sulan, i mitten. I detta fall har din fot en normal hållning och behöver inget särskilt stöd. Många skor på Under Armour är lämpliga för dig. Du kan välja UA HOVR-serien och till exempel damskon HOVR Machina 3. Den är perfekt för neutrala steg och kommer också att erbjuda dig några unika funktioner, till exempel fodret UA RUSH som, genom att innehålla mineraler, hjälper till att absorbera och frigöra din kroppsenergi, vilket ger dig maximal prestanda på endurance.

Du kan också ha en supinator stride, vilket är ganska vanligt. I dessa fall kommer slitaget på din sko att vara på insidan av sulorna, eftersom din fot tenderar att kollapsa under din löpning. Denna typ av löpsteg kräver särskilt stöd, så det är viktigt att hitta rätt par. På Under Armour kan du välja modellen Charged Bandit 5, som ger dig bra balans och den stabilitet du behöver. Målet med denna sko är att erbjuda en mjukare men fastare empreinte för att optimera din komfort.

Nya damskor från running Under Armour

På Direct-Running hittar du alla running Under Armour skor till de bästa priserna. Tack vare våra många kampanjer erbjuder vi dig tillgång till de bästa varumärkena på running till låga priser. Du hittar till och med de senaste modellerna av märket med rabatt! Så är du redo att köpa paret av dina drömmar?

Damsko running UA Velociti Wind

Löparskon Velociti Wind utmärker sig genom sin UA FLOW-teknik: genom att frigöra sig från gummisulorna ger detta par sneakers förbättrad hastighet och en mjukare gång! Din känsla av fart kommer att vara oöverträffad, förstärkt av skons låga vikt och enastående dämpning. Slutligen ger Warp-överdelen utmärkt ventilation och perfekt stöd.

Löparsko Under Armour Sonic 4FNRN

UA Sonic är utformad för långdistanslöpare och ger dig maximal flexibilitet och utmärkt energiåtergivning för ansträngningslös uthållighet! Det blåsta gummit i framfoten och under hälen hjälper till att absorbera alla stötar, vilket ger dig en jämnare, jämnare löpning. Vi rekommenderar den här skon för kvinnor som söker en bra balans mellan dämpning och flexibilitet, men också för dem som behöver bra stöd. Den förstärkta TPU-hälen ger ett märkbart stöd.