Försäljning 2024 Running: running skor, tröjor och utrustning

Hitta här alla produkter från running på försäljning upp till -70%. Retrouve toute notre sélections de chaussures de running pour homme en solde - chaussures de running pour femme en solde - vêtement de running pour homme en solde - vêtement de running pour femme en solde - equipements de running en solde - les produits running pour enfant en solde - produits fitness en solde.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Utnyttjaförsäljningsperioderna för att få de bästa running artiklarna på den franska marknaden till rabatterade priser på direkt-running. Skor och kläderfrån running förmän, kvinnor och barn förnybörjare, erfarna och expertlöpare som utvecklats avNike,adidas,Asics,Puma,Under Armour,New Balance,Columbia,Mizuno,The North Face och Craft.

Försäljningen av running och dess ursprung

Reorinnebär att man sänker priset på produkter som redan har varit till salu under en tid av olika skäl. De är en period på året då en säljare erbjuder konsumenterna chansen att köpa running artiklar till reducerade priser. De hålls i allmänhet för att rensa lagret. I år kommer sommarrean att äga rum från onsdagen den 28 juni 2024 till onsdagen den 25 juli 2024, och kommer därför att pågå i 4 hela veckor. Det perfekta tillfället att hitta de bästa erbjudandena!

Rean running skapades 1830 av Simon Mannoury, ägare till en nyhetsbutik på nom, "Le Petit Saint Thomas", och var inte lika säsongsbetonad som den är idag. De hölls året runt på varor från hyllan, varor från slutet av serien och autres bleka varor. Det var inte förrän i januari 1866 som Jules Jaluzot, grundare av Printemps, kom på idén att göra rean till en säsongsbetonad metod för att rensa lagren. Det beslutades därför att datumet för rean i Frankrike skulle fastställas av prefekterna i varje departement, efter samråd med branschorganisationer och konsumenter. Sedan förra året har reorna begränsats till fyra veckor, jämfört med sex veckor tidigare. Juridiskt reglerades reorna av lagen av den 30 december 1906 om försäljning av nya varor, som kompletterades med flera texter 1962, 1989 och 1991 374. Nya bestämmelser trädde i kraft den 5 juli 1996 och ändrades 2004, 2005, 2006, 2008 och 2011. Före 2009 var reorna uppdelade i två perioder om vardera 5 veckor under ett år, kallade vinterreor och sommarreor. Datumen fastställs till den andra onsdagen på året för vinterrean och den tredje onsdagen i juni för sommarrean, med undantag för vissa turist- och gränsområden som åtnjuter ett undantag. Det finns också så kallade"fria reor" eller "flytande reor", som äger rum mellan de två huvudsakliga reaperioderna. Dessa fastställs med två veckors intervall vardera, efter detaljhandlarnas eget gottfinnande. De måste dock uppfylla ett antal villkor, såsom att inte äga rum durant i månaden före de fem veckorna i den vanliga försäljningsperioden, eller avslutas en månad före början av den försäljningsperiod som fastställs genom dekret.

Försäljarna har naturligtvis rätt att rensasina lager under hela året, förutsatt attde följer vissa regler som fastställs i den franska handelslagen. Till exempel: visa det gamla försäljningspriset överstruket bredvid det nya.

Referensmärken till låga priser

För att göra löparentusiasternaså nöjda som möjligt , oavsett nivå(nybörjare, avancerad eller expert), har vi hämtat några av de största namnen inom utrustningsdesign från running. När det gäller skor kan du välja mellan giganter som Asics, som leder vägen när det gäller sålda produkter, adidas,Nike,New Balance,Saucony,Mizuno och Reebok. Detta är det perfekta tillfället att köpa de berömda running Asics Gel NIMBUS 25 /Gel Kayano 29, adidas ultraboost och Nike Pegasus 39 skornatill ett bra pris.

Du kan också hitta skor Columbia, lämpliga för autres utomhusaktiviteter som trail,vandring och trekking.

När det gäller kläder kan du välja och vraka mellan crème de la crème. The North FaceUnderArmour, Columbia,Craft,Errea,Asics,Joma,Nike,Puma och Reebok ställer sin textila expertis till ditt förfogande för kläder outdoor, tillverkade av tekniska material, som garanterar maximal komfort och prestanda under all din fysiska träning och tävlingar.

Dessa kläder, som i första hand är avsedda för running, passar också utmärkt förautres indoor och outdoor aktiviteter som träning,friidrott och gymnastik. De finns i olikastorlekar för vuxna och barn, i olika färger och med herr- och damskärningar.

Produkter av högsta kvalitet till förmånliga priser, endast hos direct-running

Som enledande online-återförsäljare av skor, kläder och utrustning outdoor, gör direct-running mer än att bara förse dig med toppmärkesprodukter till bottenpriser. Vi erbjuder också en bearbetnings- och leveransservice rapide för att få dina beställningar till dig så snabbt som möjligt. Och märkesprodukter betyder kvalitetsprodukter. Dessa produkter är utformade för utomhusaktiviteter och tillverkade av de finaste materialen, vilket garanterar utmärkt motståndskraft mot slitage och optimal hållbarhet. Egenskaper som gör dem mycket enkla att underhålla.