Löparskor för barn Reebok Rush 5

Löparskor för barn Reebok Rush 5

Börjar på: 465,22 kr

397,89 kr

-14%
Satsa på komfort och prestanda med running Reebok Rush 5 barnskor, speciellt utformade för unga löpare.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 465,22 kr

397,89 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Löparskor för barn Reebok Rush 5

running Reebok Rush 5 barnskor är speciellt utformade för unga löparentusiaster. Skorna tillverkas av det kända sportmärket Reebok och kombinerar komfort, prestanda och stil.

Tack vare den moderna, färgglada designen kommer barnen att vara stolta över att bära dessa skor när de tränar eller tävlar. Men framför allt är skorna utrustade med avancerad teknik som hjälper dem att uppnå sina mål på ett säkert sätt.

Yttersulan i gummi ger optimalt grepp, även på de halaste ytorna. Mellansulan i EVA-skum ger effektiv dämpning och en dynamisk rebond vid varje steg. Dessutom säkerställer hälstödssystemet maximal stabilitet och bra hållning när du springer.

Barnskorna running Reebok Rush 5 har dessutom en ovandel i ventilerande mesh för god fotventilation och för att förhindra skav. De är lätta och flexibla och ger en barfotakänsla samtidigt som de ger bra stöd.

Oavsett om det gäller långdistanslöpning eller sprint rapide, running Reebok Rush 5 är barnskor idealiska för att följa med unga idrottare när de börjar med running. De är anpassade för växande fötter och erbjuder långvarig komfort för många timmars träning.

Reebok är känt för sina högkvalitativa produkter, och dessa skor från running är inget undantag. De är byggda för att hålla länge och stå emot slitage från även de mest energiska unga löparna.

Om du letar efter running skor till ditt barn är Reebok Rush 5 det perfekta valet. Med sin moderna design, oöverträffade komfort och exceptionella prestanda kommer dessa skor att hjälpa ditt barn att blomstra på running och utmärka sig vid varje löprunda. Ge ditt barn det bästa med running barnskor Reebok Rush 5.

Mer information

Varumärke Reebok
Tillverkarens SKU 100075212
Färg ftwwht
Färg Vit
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior