Vandringskängor för barn Trezeta Igloo

Vandringskängor för barn Trezeta Igloo

Börjar på: 733,95 kr

607,60 kr

-17%
Skydda ditt barns fötter under vintervandringar med Trezeta Igloo vandringskängor för barn - varma, bekväma och vattentäta!
Franska storlekar som standard

Börjar på: 733,95 kr

607,60 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vandringskängor för barn Trezeta Igloo

Inga fler kalla och våta fötter! Igloo är en varm och bekväm afterski-pjäxa som låter dig njuta av snön utan att behöva oroa dig för kalla och våta fötter.

Den vattentäta nätkängan är fodrad med syntetull som i kombination med innersulan skapar en välkomnande miljö och förhindrar värmeförlust.
Skalet och sulan är tillverkade av ett enda stycke termoplast, vilket skapar en vattentät beläggning som ger perfekt skydd mot kyla och väta.
Det roliga mönstret på den tvåfärgade yttersulan i termoplastiskt gummi ger maximal dragkraft på snö och halkig terräng. Igloo stövlarna är lätta och bekväma, vilket innebär att ditt barns fötter förblir lätta och fräscha även efter långa dagar av lek och spring i snön.
Igloo stövlarna är lätta att ta på och ännu lättare att fästa på rapide tack vare tungan, som gör att du kan justera åtdragningen för att skapa en perfekt passform.
För att säkerställa att dina Igloo stövlar torkar helt rekommenderar vi att du ställer dem på en väl ventilerad plats efter användning och förvarar dem i sinorigine låda.

Mer information

Varumärke Trezeta
Tillverkarens SKU 10722530
Färg grön
Färg Grön
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior
Egenskaper Hög stam