Vandringsskor Trezeta Zeta WP

Vandringsskor Trezeta Zeta WP

Börjar på: 1 346,08 kr

1 032,30 kr

-23%
Lättviktiga, mångsidiga vandringskängor designade med stil för att ta dig överallt. Skydda dina fötter samtidigt som du värnar om miljön!
Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 346,08 kr

1 032,30 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vandringsskor Trezeta Zeta WP

Zeta WP är en lätt och mångsidig sko för att gå ut med stil oavsett situation: på jobbet, på resan, på stan eller på en utekväll med vännerna.

Ett par skor för så många situationer? Allvarligt? Det kan du ge dig på! Hemligheten ligger i kvaliteten på de material som används, som perfekt kombinerar prestanda och stil för att erbjuda en multifunktionell sko: estetiskt tilltalande och alltid bekväm, den ger exceptionell promenadglädje, oavsett aktivitet.
Den vattentäta ovandelen i mocka skyddar foten med en touch av elegans, medan sidoinlägget i mesh som andas och membranet Trezeta Water Stopper ger utmärkt hållbarhet och vattentäthet.
Vibram ® Ecostep-innersulan har en miljövänlig sammansättning, varav 30% kommer från material som återvunnits under tillverkningsprocessen för Vibram®-innersulan. Resultatet är en kvalitetssula som ger komfort hela dagen för resor, utomhusaktiviteter och daglig användning. Dessutom underlättar den fotens naturliga avrullning.
Vilket bättre sätt att känna samhörighet med jorden än att gå ut i ett par säkra skor och veta att du också har gjort din del för miljön?
Stilfulla detaljer kompletterar skon: de färgkoordinerade öljetterna på överdelen, lädertungan och kragen i kontrastfärger, den iögonfallande designen av sidsömmarna, den stämplade logotypen och den distinkta strukturen på sulan.
Färgpaletten återspeglar den eklektiskaesprit för dem som är lika hemma på stadens trottoarer som på landsbygdens stigar: naturliga toner med en avslappnad, eko-chic stil som passar perfekt med alla outfits.

Mer information

Varumärke Trezeta
Tillverkarens SKU 10722610
Färg grå/orange
Färg Grå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Låg övre del