Vandringskängor för kvinnor Trezeta Zeta WP

Vandringskängor för kvinnor Trezeta Zeta WP

Börjar på: 1 346,08 kr

1 032,30 kr

-23%
Skor för alla tillfällen: lätta, eleganta och slitstarka. Skydda dina fötter och miljön med Trezeta Zeta WP!
Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 346,08 kr

1 032,30 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vandringskängor för kvinnor Trezeta Zeta WP

Stadstjej eller bloggare? Res utan bekymmer, vart du än går!
Zeta W's WP är en lätt, mångsidig sko som gör att du ser bäst ut oavsett tillfälle: på jobbet, på resan, i stan eller på en fest med vännerna.

Ett par skor för så många situationer... på allvar? Självklart är det seriöst! Hemligheten ligger i kvaliteten på de material som används, som perfekt kombinerar prestanda och stil för att erbjuda multifunktionella skor: estetiskt tilltalande och alltid bekväma, de ger exceptionell promenadglädje, oavsett aktivitet.
Den vattentäta ovandelen i mocka skyddar foten med en touch av elegans, medan sidoinlägget i mesh som andas och Trezeta Water Stopper-membranet ger utmärkt hållbarhet och vattentäthet.
Vibram ® Ecostep-innersulan har en miljövänlig sammansättning, varav 30% kommer från material som återvinns under tillverkningsprocessen för Vibram®-innersulan. Resultatet är en kvalitetssula som ger komfort hela dagen för resor, utomhusaktiviteter och daglig användning. Dessutom underlättar den fotens naturliga avrullning.
Vilket bättre sätt att känna samhörighet med jorden än att gå ut i ett par säkra skor och veta att du också har gjort din del för miljön?
Stilrena detaljer kompletterar skon: färgade öljetter som matchar kanten, tunga och krage i kontrastfärgat läder, iögonfallande sidsömdesign, präglad logotyp och distinkt sulstruktur.
Färgskalan speglar den eklektiskaesprit hos dem som är lika hemma i staden som i naturen: diskreta toner med en avslappnad, eko-chic stil som passar till alla outfits.

Mer information

Varumärke Trezeta
Tillverkarens SKU 10722615
Färg azurblå rosa
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Låg övre del