Vandringskängor för kvinnor Trezeta Hype

Vandringskängor för kvinnor Trezeta Hype

Börjar på: 1 345,47 kr

787,45 kr

-41%
Upptäck de nya vandringskängorna för damer från Trezeta, ett måste för dina utomhusäventyr.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 345,47 kr

787,45 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vandringskängor för kvinnor Trezeta Hype

Trezeta Hype vandringskängor för damer är det perfekta valet för äventyrliga kvinnor som letar efter pålitliga, bekväma skor för sina utomhusexpeditioner. Skorna är designade av det välkända varumärket Trezeta och har utvecklats speciellt för att passa kvinnors fötter perfekt, vilket ger oöverträffad komfort och stöd.

Skornas eleganta design gör dem också till ett perfekt val för stilmedvetna kvinnor, även när de är ute och rör sig i naturen. De är tillverkade av högkvalitativa material och är både robusta och lätta, vilket ger den perfekta balansen mellan hållbarhet och komfort.

Oavsett om du planerar en vandring i bergen eller en promenad i skogen är Trezeta Hype vandringskängor redo att ta dig an alla utmaningar. Yttersulan i gummi ger utmärkt grepp på alla underlag, medan mellansulan i EVA absorberar stötar för optimal komfort hela dagen.

Den ventilerande ovandelen i läder och tyg håller fötterna torra och svala, även under de varmaste dagarna. Dessutom har skon ett exakt rapide snörningssystem för perfekt passform varje gång.

Oavsett om du är en erfaren vandrare eller en nybörjare med passion för naturen, ger Trezeta Hype vandringskängor för damer dig den komfort, prestanda och stil du behöver för att få ut det mesta av dina äventyr. Så vänta inte längre, unna dig den bästa vandringsupplevelsen med Trezeta Hype.

Mer information

Varumärke Trezeta
Tillverkarens SKU 10722750
Färg rosa/svart
Färg Rose
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Hög stam