Skor för barn Columbia Techsun Vent

Skor för barn Columbia Techsun Vent
Börjar på: 483,33 kr
Upptäck komforten och prestandan hos barnskon Techsun Vent från Columbia, perfekt för vandring på junior!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 483,33 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Skor för barn Columbia Techsun Vent

Columbia Techsun Vent barnskor är det perfekta valet för spirande unga vandrare. Skorna är designade av det välkända varumärket Columbia och är speciellt framtagna för juniorer som älskar att utforska stigar och vandringsleder. Oavsett om ditt barn är nybörjare eller en erfaren vandrare är dessa skor ett utmärkt val för att ge komfort och skydd under deras utomhusäventyr.

Skorna Techsun Vent är tillverkade av material av hög kvalitet och erbjuder exceptionell hållbarhet och slitstyrka. Gummisulan är utformad för att ge överlägset grepp, även i den tuffaste terrängen. Dessutom ger den lätta EVA-mellansulan utmärkt dämpning för att skydda ditt barns fötter från stötar och slag under hela vandringen.

Skorna har också en ovandel i ventilerande mesh som gör att luften kan cirkulera fritt och håller ditt barns fötter svala och torra även under de mest intensiva vandringarna. Dessutom är ovandelen förstärkt för att ge extra stöd och skydd mot skräp som stenar och grenar.

Designen på skorna Techsun Vent är både funktionell och estetiskt tilltalande. De elastiska snörena ger en enkel och säker passform, medan de ljusa färgerna och reflexdetaljerna gör detta till en attraktiv sko för barn. Dessutom är varumärket Columbia synonymt med kvalitet och stil, vilket gör det till ett pålitligt val för både föräldrar och barn.

Oavsett om ditt barn är en hängiven vandrare eller bara behöver ett par bekväma och robusta skor för sina utomhusaktiviteter, är Columbia Techsun Vent barnskor ett utmärkt val. Ge ditt barn den komfort, det skydd och den stil de behöver för att få ut det mesta av sina utomhusäventyr.

Mer information

Varumärke Columbia
Tillverkarens SKU 1594631-010
Färg svart/ljusgrå
Färg Svart
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)