Skor för barn Columbia Techsun Vent

Skor för barn Columbia Techsun Vent
Börjar på: 480,08 kr
Upptäck Columbia Techsun Vent barnskor för bekväm och snygg vandring. Lita på kvaliteten hos varumärket Columbia.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 480,08 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Skor för barn Columbia Techsun Vent

Columbia Techsun Vent barnskor är det perfekta valet för spirande unga vandrare. Med sitt välkända varumärke Columbia är dessa skor utformade för att erbjuda komfort och hållbarhet för alla dina utomhusäventyr. Skorna är särskilt utformade för juniorer och är anpassade till deras växande fötter för en perfekt passform.

Oavsett om du ger dig ut på en familjevandring eller ett soloäventyr är Columbia Techsun Vent barnskor redo för utmaningen. Den lätta designen med god andningsförmåga håller fötterna svala och bekväma hela dagen. Dessutom ger yttersulan i gummi utmärkt grepp i olika typer av terräng, vilket ger dig maximal stabilitet och säkerhet.

Dessa skor är inte bara funktionella, de är också snygga med sin moderna look och ett urval av livfulla färger. Dina barn kommer att älska att bära dem under sina utomhusaktiviteter, samtidigt som de håller sig trendiga.

Skorna tillverkas av det välkända varumärket Columbia och du kan lita på att de håller hög kvalitet och är hållbara. De är utformade för att tåla slitage och kommer att följa med dig på alla dina äventyr, från vandringsleder till lekplatser.

Gör inga fler kompromisser mellan stil och prestanda, välj Columbia Techsun Vent barnskor till dina spirande unga äventyrare. Ge dem det bästa inom komfort, hållbarhet och stil med dessa vandringskängor av högsta kvalitet. Beställ nu och låt dina barn ge sig ut på nya äventyr med självförtroende med Columbia Techsun Vent barnskor.

Mer information

Varumärke Columbia
Tillverkarens SKU 1594632-010
Färg svart/ljusgrå
Färg Svart
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)