Linne för kvinnor Newline Beat

Linne för kvinnor Newline Beat

Börjar på: 219,76 kr

189,40 kr

-14%
Stå ut från mängden i Newline Beat linne för kvinnor: elegans, komfort och stil allt i ett!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 219,76 kr

189,40 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Linne för kvinnor Newline Beat

Damlinnet Newline Beat är ett måste för alla aktiva och dynamiska kvinnor. Detta sportplagg kombinerar stil och funktionalitet tack vare det välkända varumärket Newline.

Detta linne är designat speciellt för kvinnor och har en feminin, elegant skärning som framhäver dina former. Det är tillverkat av kvalitetsmaterial och är både bekvämt och slitstarkt, så att du kan njuta av alla dina fysiska aktiviteter.

Tack vare det andningsaktiva materialet håller Newline Beat linnet dig sval och torr under de mest intensiva träningspassen. Den ärmlösa designen ger dig också optimal rörelsefrihet, så att du kan pressa dig själv till det yttersta.

Damlinnet Newline Beat utmärker sig också genom sin moderna, trendiga look. Det finns i en mängd olika ljusa, livfulla färger och kommer säkert att ge din sportgarderob ett stänk av färg. Oavsett om du föredrar ljusa rose, elblått eller limegrönt finns det något för alla.

Detta linne är inte bara perfekt för dina sportpass, utan kan också enkelt kombineras med jeans eller legging för en avslappnad och snygg outfit. Så det är perfekt för en dag i parken, ett utomhuspass på yoga eller bara en promenad på stan.

Varumärket Newline är känt för sina högkvalitativa sportkläder, designade för krävande idrottare. Newline Beat linne för damer är inget undantag. Det är designat för att hålla länge och för att följa med dig i alla dina sportaktiviteter, oavsett om du springer, fitness, yoga eller till och med dansar.

Kort sagt, Newline Beat damlinne är ett måste för alla kvinnor som letar efter ett högpresterande, bekvämt och moderiktigt sportplagg. Det finns i alla storlekar för att passa alla kroppstyper och garantera en perfekt passform. Vänta inte längre och lägg till detta linne i din garderob nu!

Mer information

Varumärke Newline
Tillverkarens SKU 224589-2001
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen