Vandringsskor Meindl Vakuum TOP GTX

Vandringsskor Meindl Vakuum TOP GTX
Börjar på: 4 272,71 kr
Utforska naturen med Meindl Vakuum TOP GTX vandringskängor, det pålitliga valet för vandringsentusiaster i årtionden.
Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 4 272,71 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vandringsskor Meindl Vakuum TOP GTX

Meindl Vakuum TOP GTX vandringskängor är skor av högsta kvalitet som utformats särskilt för hängivna vandrare. Med sitt välkända varumärke Meindl kombinerar dessa skor komfort, funktionalitet och hållbarhet för att följa med dig på alla dina utomhusäventyr.

Skorna är tillverkade av högkvalitativa material och ger optimalt skydd mot väder och vind, t.ex. regn, snö och hinder på marken. GTX-tekniken ger optimal vattentäthet och andningsförmåga, så att dina fötter hålls torra och bekväma under hela vandringen.

Vandringskängorna Meindl Vakuum TOP GTX har också en robust, greppvänlig yttersula som ger utmärkt grepp på de tuffaste underlag. Så att du kan utforska med tillförsikt och säkerhet, samtidigt som du njuter av exceptionell komfort tack vare den anatomiskt formade innersulan och det exakta snörningssystemet.

Oavsett om du ska ut på en dagsvandring eller en flerdagarstur kommer de här skorna att vara dina bästa allierade. De är idealiska för alla typer av terräng, från berg till skog, och ger det stöd och den stabilitet du behöver för varje steg.

Lita på att Meindl förser dig med de bästa vandringskängorna på marknaden. Meindl Vakuum TOP GTX vandringskängor är utformade för att hålla länge och för att följa med dig på alla dina utomhusäventyr. Så vänta inte längre, unna dig komfort och prestanda med dessa högkvalitativa vandringskängor.

Mer information

Varumärke Meindl
Tillverkarens SKU 2915-31
Färg antracit
Färg Grå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Hög stam