Massagepistol Trigger Point Charge Vibe

Massagepistol Trigger Point Charge Vibe

1 439,43 kr

1 109,28 kr

-23%
Upptäck Pistolet de massage Trigger Point Charge Vibe, som med sin vibrationsteknik och innovativa design är utformad för muskelåterhämtning rapide.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 3 eller 5 dagar

Beskrivning

Massagepistol Trigger Point Charge Vibe

TriggerPoint vibrerande massagerulle CHARGE VIBE hjälper till att minska känslan av smärta och möjliggör en mer effektiv muskelåterhämtningsprocess rapide. Utformad med upphöjda, motsatta kurvor för att efterlikna effektiva massagetekniker, sträcker de höga, breda åsarna musklerna medan de höga, smala åsarna komprimerar dem när du rullar. Denna rytmiska kompressions- och stretchrörelse hjälper till att driva blod och syre till skadad vävnad, vilket möjliggör en mer rapide överföring av de näringsämnen som behövs för att reparera ömma muskler och påskynda återhämtningen efter träningen. Enhetens inbyggda batteri kan laddas i upp till två timmar när det är fulladdat. Enheten är 7 tum lång, med en diameter på 4 tum, och väger 2 pund. Den kompakta CHARGE VIBE är portabel och får plats i de flesta sportväskor och resväskor. Inkluderar AC-laddare. Användarhandboken innehåller bruksanvisningar och exempel. Inkluderar ett års tillverkargaranti. TriggerPoint hjälper människor med alla livsstilar att röra sig och må bättre. TriggerPoint designar och utvecklar innovativa verktyg för massageterapi som efterliknar beröringen av en terapeuts händer. Deras skumrullar, handrullar, massagestavar och bollar är idealiska för människor i alla åldrar, storlekar och atletiska förmågor.

  • Kombinationen av CHARGE-mönstret och vibrationstekniken med flera hastigheter ger en kraftfull massageupplevelse som hjälper dina muskler att återhämta sig snabbare.
  • Vibrationstekniken hjälper till att minska ömhet och spänningar i musklerna.
  • Upphöjda, motsatta kurvor återger effektiva massagetekniker.
  • Mäter 7 x 4 tum och väger 2 pund
  • Uppladdningsbart batteri som räcker i upp till två timmar.
  • AC-laddare ingår
  • Ett års begränsad garanti

Mer information

Varumärke Trigger Point
Tillverkarens SKU 3341
Färg blå
Färg Blå
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen