Alla våra damskor Asics Gel-Cumulus

På Direct-Running hittar du ett brett urval av sportskor för kvinnor, och i synnerhet running skor! I synnerhet kan du hitta alla running Asics skor för kvinnor, inklusive de berömda kursskor Asics Gel-Cumulus !

Fler filter

Fallande ordning

running Asics Gel-Cumulus skor för damer

Gel-Cumulus är en av flaggskeppsmodellerna från det japanska löparskomärket Asics >.Under de senaste 20 åren har Cumulus-serien utvecklats avsevärt för att erbjuda ännu merinnovations och prestanda. På Direct-Running kan du hitta alla modeller av Gel-Cumulus för kvinnor till låga priser! Du hittar en enorm mångfald av modeller, i olika storlekar och färger. Det är omöjligt att inte hitta det du letar efter på Direct-Running!

Damskor Asics Gel-Cumulus 24

Gel Cumulus 24 för damer är en löpsko för flera ändamål som designats av märket Asics. Den erbjuder excellent komfort, stöd effektiv och stor hållbarhet, vilket gör den till ett populärt val för kvinnliga löpare på alla nivåer.

Gel Cumulus 24 för damer har en lätt ovandel i mesh som andas för optimal ventilation, en mellansula som geri FlyteFoam för lätt och responsiv dämpning samt ett GEL-dämpningssystem i framfoten och hälen som absorberar stötar och skyddar lederna.

Fördelarna med Gel Cumulus 24 för damer är ett excellent grepp på en mängd olika underlag, ökad hållbarhet tack vare användningen av högkvalitativa material, en förbättrad design och en mer responsiv känsla.Dessutom har de en elegant och modern design som tilltalar många kvinnliga löpare, samt ett överkomligt pris jämfört med avancerade löparskor påautres.

Gel Cumulus 24 för damer är särskilt lämplig för löpare på alla nivåer som letar efter en mångsidig sko för sin dagliga träning, samt för dem med plattfot eller som behöver extra stöd i fotvalvet. Den är också lämplig för löpare med en budget som letar efter en kvalitetssko till ett överkomligt pris.

Gel-Cumulus 23 AWL

Om du är mer av en äventyrare och särskilt gillar vinterlöpning eller om regn och svårt underlag inte skrämmer dig, då är Gel-Cumulus 23 AWL något för dig! Tack vare den vattentäta ovandelen hålls dina fötter torra och varma under hela löprundan. Så det finns ingen ursäkt för att skjuta upp löprundan!

Damskor Asics Gel-Cumulus 22

point polyvalensen är DEN starka sidan hos Gel-Cumulus 22 >.De är gjorda för att passa alla nivåer: oavsett om du är en nybörjare eller en expertlöpare kommer du att hitta vad du letar efter med det här paret skor! De har en mjukare löpkänsla och förbättradandningsförmåga.

Gel-Cumulus 22 LS

Gel-Cumulus 22 är ett riktigt riktmärke när det gäller stabilitet. Tack vare IGS-systemet (Impact Guidance System) är steget naturligt, behagligt och stödet är garanterat. Guidance Line-tekniken ger optimal stabilitet, vilket minskar dina ansträngningar även över långa sträckor. Slutligen kommer dina fötter att hållas svala även i höga temperaturer tack vare den ventilerande jacquardmeshen.

Om du gillar att jogga i skymningen eller till och med på natten bör du hålla utkik efter Gel-Cumulus 22 LITE-SHOW. Deras reflexband gör dem lätta att se i mörkret.

Gel-Cumulus 22 Gt-X kvinnor

Om du är äventyrlig och dåligt väder inte stoppar dig, är Asics Gel-Cumulus 22 GT-X som gjorda för dig! GORE Dess tex-tyg håller vattnet ute, skyddar dig mot regn men låter svett och värme komma ut under löprundan. Detta håller dina fötter både torra och ventilerade.

Det här paret löparskor är perfekta för alla hårda underlag, t.ex. vägar. Stötar absorberas mycket bra för en behagligare löprunda. Detta beror både på det dubbla lagret av dess FLUIDRIDE mellansula och dess GELteknik som finns på baksidan av foten. Du kommer också att bli glad över den goda energiåtergivningen tack vare den elastiska EVA-sulan och den oslagbara återhämtningen under hela löprundan. Slutligen har Gel-Cumulus 22 GT-X GORE -TEX-tyg, formgjutet gummi och AHARPLUS häl.