Alla running Asics Gel-Kayano damskor

På Direct-Running hittar du alla sportskor för kvinnor, och i synnerhet running skor! När du tänker på running skor är det svårt att inte tänka på Asics löparskor för kvinnor! Här hittar du ett av de mest ikoniska paren av running Asics skor: women's Asics Gel-Kayano shoes!

Fler filter

Fallande ordning

Löparskor för damer Asics Gel-Kayano

Den japanska utrustningstillverkaren Asics är en sann referens inom sportområdet och mer specifikt inom running , och har inte slutat glädja dig. Tack vare den höga kvaliteten på sina par har märket etablerat sig som ett oumbärligt löparmärke. Gel-Kayano , en avAsics:s flaggskeppsmodeller, är inget undantag.

Asics har etablerat sig som en leverantör av kvalitetsutrustning inom running och sport i allmänhet. Tack vare parens teknik och prestanda är detta ett märke du inte får missa om du letar efter ett par nya löparskor! Här kommer vi att presentera Asics Gel-kayano , en av varumärkets flaggskeppsmodeller >.

Asics-Gel Kayano 29 för damer

Det senaste tillskottet till galaxy Asics Gel-Kayano , skon Asics Gel-Kayano 29 är en liten pärla!

Asics Gel-Kayano 29 egenskaper

Utformad för att ge utmärkt stöd och responsiv dämpning för löpare som behöver extra stöd för sina leder. Den är särskilt lämplig för löpare som pronerar för mycket, dvs. roterar foten för långt inåt under löpsteget.

Gel Kayano 29 har en ovandel i ventilerande mesh för optimal ventilation, en FlyteFoam-mellansula för lätt, responsiv dämpning och ett GEL-dämpningssystem i framfoten och på hälen för att absorbera stötar. Den har också ett Dynamic DuoMax-stödsystem som hjälper till att stabilisera foten under löpningen.

Den kan även användas av universallöpare som har ett neutralt löpsteg och är lämplig för löpsteg med pronation.

Löpare som köper Gel Kayano 29 får utmärkt stöd för hålfoten, responsiv dämpning för att skydda lederna och ökad stabilitet under löpningen. Den är särskilt lämplig för distanslöpare och maratonlöpare som letar efter en komfortabel och hållbar sko för långa distanser.

Egenskaper för Asics Gel-Kayano 28

Kayano 28 är den näst sista modellen av Asics Kayano för damer som lanseras av märket. Den riktar sig särskilt till löpare som uppskattar stabilitet och särskilt de med en pronerande löpsteg. Pronation definieras som sänkning av foten inåt durant löpning. Det är därför du måste välja ett par sneakers från running som är helt anpassade till denna typ av löpsteg. Detta hjälper dig att undvika eventuella skador, men framför allt obehag när du springer, så Gel-Kayano 28 är idealisk i detta fall. Balansen förstärks av inlägget under fotsulan, medan hälen hålls på plats av ett skal som omfattar hela baksidan av skon. Gel-Kayano 28 är dock fortfarande en universell, universell löparsko, som därför också är avsedd för neutrala löpsteg.

stöd och komfort är därför de starka sidorna hos detta par. En drop på 10 mm möjliggör denna felfria komfort tack vare den extremt goda dämpningen. Utöver det kommer du också att kunna hitta fotstöd och verklig vägledning under din löprunda. Mångsidig, Asics Gel-Kayano 27 är idealisk för både dagliga, korta utflykter och långdistanslöpningar. Den passar lika bra för nybörjare som erfarna löpare och kan anpassas från vägar till stigar.

Nota bene: Kayano-28 gel, liksom de flesta skor från running Asics , är något små i storleken. Ta en halv storlek större än din vanliga storlek om du vill vara bekväm, eftersom dina fötter sväller under träning!

Asics Gel Kayano-28 Tekniker

Ovandelen i FLEXIONFIT håller fötterna svala medan den flexibla sulan främjar naturliga fotrörelser när du springer. Skon har en AHAR+ yttersula och gummi i hälområdet för att hjälpa skon att hålla längre.

Mellansulan har SPACE TRUSSTIC-teknik, som garanterar stabilitet och gör skon lättare för att ge löparen en bra balans mellan impuls och dämpning. Den har också djupa flexspår för att förstärka effekterna av denna teknik.

Som vi såg ovan är detta par löparskor idealiska för löpare med ett pronerat löpsteg. Detta beror delvis på DYNAMIC DUOMAX-tekniken, som håller foten på plats för att förhindra inåtrullning och därmed underlättar stabiliteten. Stabiliteten förbättras ytterligare av Impact Guidance System.

Slutligen kommer Flyte Foam Propel att hjälpa dig att slå dina rekord tack vare dess energiåtergivning vid vartenda steg.

Versionerna Asics Gel-Kayano

Kayano 27 Tokyo för damer

Denna begränsade upplaga av Gel-Kayano 27 är inspirerad av färgerna i Japon med nyansen "Aura Red" för att hylla detta land och dess huvudstad Tokyo. Den här modellen är idealisk för kvinnor med överraskande löpsteg, den hjälper till att korrigera löpsteget på ett effektivt sätt.Sulan är flexibel och bidrar till ett smidigt löpsteg. Stötar isoleras och absorberas sedan tack vare spåren under hälen.

Kayano 27 Platinum för damer

Kayano 27 Platinum erbjuder suverän komfort för användaren, med stoppning i plösen och kragen. Den är mycket praktisk tack vare reflexremsorna på fotryggen, som gör det möjligt att ta en löprunda på kvällen eller i skymningen. Slutligen erbjuder den en ele designgant , modern med sina platinaelement och svarta och silverfärgade toner.

Asics Gel-Kayano 5 360 för kvinnor

Denna Kayano-modell är också representativ för sortimentet och blandar på ett smart sätt innovativ teknik med en återgång till ursprunget. När det gäller designen har den inspirerats av varumärkets retro modeller från 90-talet. Den har tekniker som liknar dem i Asics Gel-Quantum 360, t.ex. gel i mellansulan. Denna gel ger bra stötdämpning och en komfort som är värdig denna nom. Tekniken TRUSSTIC som även finns på autres modellerna av Gel-Kayano gör det möjligt att kontrollera vridningen för bättre stöd. Tack vare den interna förstärkningen garanteras stabilitet. Så damer, ni behöver inte längre tveka mellan prestanda och stil: välj Gel-Kayano 27!