Alla våra damskor Asics Gel-Nimbus

På Direct-Running hittar du ett brett urval av sportskor för kvinnor och running skor i synnerhet! När vi talar om running är det svårt att inte tänka på running Asics skor för damer, vilket är anledningen till att du hittar alla Asics Gel-Nimbus skor för damer här!

Fler filter

Fallande ordning

Asics Gel-Nimbus löparskor för kvinnor

Denjapanska tillverkaren Asics erbjuder ett brett utbud av löparskor. En av deras flaggskeppsmodeller är Asics Gel-Nimbus för damer. Med hög prestanda och den senaste tekniken kommer Gel-Nimbus att följa med dig på dina långdistanslöpningar och göra din löpning enklare med sin utmärkta dämpning. Du får också mycket rörelsefrihet tack vare strategiska förstärkningar och en mycket motståndskraftig ovandel. Den senaste modellen som släpptes är Asics Gel-Nimbus 24, som började säljas i början av 2022. Asics arbetar ännu hårdare med sina dammodeller än sina herrpar, så du kommer säkert att hitta vad du letar efter på Direct-Running, och vad mer är, till fyndpriser! Du hittar specialerbjudanden även på de största varumärkena, som Asics, så att du kan få den bästa utrustningen för dina sportaktiviteter!

ASICS GEL NIMBUS 25 FÖR DAMER

Asics Gel-Nimbus 25 är den senaste Nimbus-modellen som släppts. Detta par damskor är idealiska för att springa maraton, eftersom de är idealiska för att täcka långa sträckor. De har ett brastötdämpningssystem. Tack vare deras komfort kommer du att vara bekväm och undvika obehag under hela din löprunda. Och med sin oöverträffade dämpning överträffar Gel-Nimbus s Cumulus när det gäller stabilitet. Du kan också få ditt lystmäte avinnovations på dessa senaste modeller från märket.

Med den nya 3D Space-konstruktionen under skons häl blir ditt steg mjukare och mer engagerat, vilket ger dig en bättre känsla under fötterna. Detta par sneakers från running har också TRUSSTIC-systemet, som är lämpligt för både män och kvinnor och ger betydande stöd på strategiska punkter. Slutligen erbjuder gel-nimbus 25 löparna ett flexibelt och praktiskt snörningssystem tack vare stretch, bekväm mesh och en ortholitsula X-55.

Hur som helst, om du gillar den har du kommit till rätt ställe, eftersom Gel-Nimbus 25 är särskilt lämplig för kvinnor och löpare som väger mindre än 90 kg. Den är också idealisk för löpare med både ett universellt (eller neutralt) löpsteg och ett pronerat löpsteg, där foten tenderar att sjunka inåt.

ASICS GEL NIMBUS 25 FÖR DAMER

Asics gel-nimbus 25 Tokyo

Löparsko i toppklass designad av Asics. Den erbjuder en utmärkt kombination av komfort, stöd och dämpning, vilket gör den till ett populärt val för långdistanslöpare.

Asics gel-nimbus 25 Lite-Show

Utformad för att ge förbättrad synlighet i svagt ljus. Den har också några ytterligare funktioner som gör den lämplig för användning på längre distanser. Specifika egenskaper hos Gel Nimbus 25 Lite-Show inkluderar en lätt ovandel i ventilerande mesh med reflekterande element för ökad synlighet i svagt ljusEn FlyteFoam-mellansula för lätt, responsiv dämpning och ett GEL-dämpningssystem i framfoten och hälen för att absorbera stötar och skydda lederna.

Gel Nimbus 25 Lite-Show passar särskilt bra för långdistanslöpare som springer tidigt på morgonen eller sent på kvällen och som vill ha en sko som ger ökad synlighet i svagt ljus. Den är också lämplig för löpare som har plattfot eller behöver extra stöd för hålfoten.

ASICS GEL NIMBUS 24 FÖR DAMER

De specifika egenskaperna hos Gel Nimbus 24 för damer inkluderar en lättviktig ovandel i ventilerande mesh för optimal ventilation, en FlyteFoam-mellansula och en ovandel i läder.FlyteFoam-mellansula för lätt, responsiv dämpning och ett GEL-dämpningssystem i framfoten och hälen för att absorbera stötar och skydda lederna.

Fördelarna med Gel Nimbus 24 inkluderar en bekväm, anpassad passform som är speciellt utformad för den kvinnliga kroppen, ökad hållbarhet tack vare användning av högkvalitativa material, tillförlitligt grepp på en mängd olika underlag och en snygg design som kommer att tilltala många kvinnliga löpare.