Running Puma damskor

På Direct-Running hittar du alla sportskor för kvinnor, och i synnerhet running skor. Här hittar du alla skor för kvinnor running Puma skor.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Puma är en känd tysk tillverkare av utrustning inom sportområdet och mer specifikt running . Det kan faktiskt konkurrera med kända varumärken som specialiserat sig på sport som adidas, Nike, Asics eller Reebok. Så om du letar efter ett par nya skor från running, kommer du att hitta vad du letar efter i sneakers Puma som vi erbjuder på Direct-Running. Oavsett om det gäller funktioner, teknik eller pris kommer Puma löparskor för damer att hjälpa dig att uppnå dina mål och slå dina rekord. Du kan också välja dina Puma träningsskor efter din löpstil, din sportaktivitet, din nivå eller det sortiment som du särskilt gillar. På Direct-Running kan du upptäcka ett brett urval av löparskor för kvinnor Puma till reducerade priser genom att dra nytta av våra otroliga specialerbjudanden.

Hur väljer man running skor Puma för kvinnor?

När du letar efter ett nytt par running för din sportaktivitet är frågan som uppstår: Hur väljer jag mina running skor? För att svara på den frågan finns det ett antal kriterier att ta hänsyn till. Först och främst måste du tänka på hur du kommer att använda dessa löparskor, samt din nivå. Sedan måste du tänka på din stegtyp så att du känner dig bekväm i dina träningsskor. Priset kan också vara en faktor när du väljer dina löparskor running. Sist men inte minst, titta på de funktioner du letar efter i ditt nya par.

Välj dina löparskor Puma efter din sportaktivitet och nivå

Du kommer inte att välja samma running Puma sko beroende på vilken typ av aktivitet du utövar, hur ofta du gör det och din konditionsnivå. Dina träningsbehov på running kommer att vara annorlunda om du springer en gång i veckan i 1 timme än om du springer varje dag och ibland gör maratonlopp. Du måste hitta ett par skor som klarar av frekvensen på dina löprundor. Du kommer också att ha olika förväntningar och behov när det gäller innovation beroende på din nivå. För tävling rekommenderar vi att du väljer ett lättare par. Beroende på vilken typ av terräng du springer i (stigar, vägar, oländig terräng etc.) kommer du också att välja olika par running skor.

Välja damskor running efter pris

cision Priset kan vara en avgörande faktor i ditt beslut att köpa running skor. Vi är här för att lugna dig, på Direct-Running, hittar du löparskor Puma billigast! Med många specialerbjudanden och kampanjer ger vi dig tillgång till stora varumärken, såsom Puma, till reducerade priser!

Välj löparskor från running Puma efter din löpstil

I löpningens värld finns det tre typer av löpsteg. Den mest kända och utbredda är det universella löpsteget, som nästan hälften av alla löpare använder. Detta är ett vanligt löpsteg som inte kräver något särskilt stöd, även känt som det neutrala löpsteget. Löpare med ett neutralt löpsteg kommer inte att ha några problem att hitta skor som passar dem, eftersom nästan alla Puma damskor är lämpliga för dem. Men om du har denna typ av löpsteg kan du välja vissa modeller från Puma Nitro-serien, till exempel Puma Velocity Nitro eller Puma Deviate Nitro .

Den andra typen av löpsteg är pronatorsteget. Den är karakteristisk förrise löpare vars fötter tenderar att kollapsa inåt. Dessa personer, som utgör över 40% av alla löpare, kommer därför att behöva stöd inåt. Du kan vända dig till Puma Eternity Nitro , som är idealisk för denna typ av steg tack vare sitt överlägsna stöd och korrigering av fotinriktningen.

Slutligen är det sista steget supinatrice, som är mycket mer sällsynt. Den drabbar endast mellan 5 och 10 % av befolkningen och definieras av en utåtriktad kollaps av foten. Mycket få par skor från running är avsedda för denna typ av steg.

Att välja en modell av running sko som är anpassad till din löpstil är dock mycket viktigt för att säkerställa att dina löprundor är bekväma och för att undvika alla typer av skador.

Välj löparskor för kvinnor Puma efter deras egenskaper

Varje löpsko för kvinnor running Puma skor är noggrant utformade för att erbjuda dig maximal komfort för att maximera din prestation med varje steg. Men beroende på dina exakta förväntningar och de funktioner du letar efter kan du förfina ditt val. Allt beror på om du letar efterendurance, dynamik, dämpning, komfort, stöd...

Om du letar efter rapiditet kan du välja Puma Speed Running som, vilket nom antyder, förmodligen är märkets mest rapide och även en av de lättaste!

Och för att kombinera hastighet och komfort rekommenderar vi Puma Speed 600 Fusefit med sin lätta, flexibla mesh. Tack vare teknologierna i Puma Running sortimentet: Profoam och Ignite Foam, blir dämpningen maximal och reducerar stötar på ett optimalt sätt.

En annan modell med bra dämpning är Puma LQD Cell tack vare tekniken med samma namn nom. Denna definieras av vätskefyllda celler och förstärks av EVA-stabiliseringsremsorna på sidan.

Slutligen, om du är intresserad av design, kan du välja damsko Puma NRGY, som är mycket populär just nu. Förutom dess snygga utseende kommer du att förföras av dess PU SoftFoam+-teknik, som ger dig enastående komfort.

Nya löparskor för damerPuma

På Direct-Running hittar du alla de bästa löparskorna Puma för damer. Vi är här för att introducera dig till varumärkets olika modeller så att du kan hitta det par skor som passar just dig, och alltid till bästa pris.

PUMA NITRO-SORTIMENTET

Upptäck märkets senaste sortiment av löparskor Puma Nitro. År 2021 lanserade Puma sortimentet Puma Nitro Running för damer. Den kännetecknasrise, som nom anger, av sin Nitro-teknik, som består av ett skum som är 50 % lättare än en vanlig EVA-sula. Skosortimentet running Puma Nitro finns i flera modeller

Puma löparsko Eternity Nitro

Puma Eternity Nitro strong > är DEN perfekta skon för löpare med pronation eftersom den ger oslagbart stöd och stabilitet och är överlägsen de flesta autres modeller. Du vill ha den här skon om du är ute efter en korrekt fotställning och ett fast stöd för din träning. Mellansulan NITRO FOAM ger utmärkt dämpning och Run Guide-tekniken i kombination med EVA-tekniken ger foten ett enkelt stöd. Det lilla extra? Dess reflekterande märken och fenor ger optimal synlighet i alla ljusförhållanden.

Träningsskon från running Puma Deviate Nitro

Denna modell från Puma Nitro är utformad för löpare som vill springa många kilometer, så den är perfekt för ett halvmaraton. Med utmärkt dämpning tack vare Innoplate-kolfiberplattan kan den följa med dig på dina dagliga löprundor. Dess kolfiber kommer att driva dig framåt med varje steg. Den är också perfekt för löpare med ett universellt löpsteg.

Skon för kvinnor Puma Velocity Nitro

Detta är det mest mångsidiga paret träningsskor i sortimentet: de är lämpliga för alla typer av träning, från att springa några kilometer till halvmaraton. Dämpningen kommer att vara mindre kraftfull än på Deviate eftersom den inte har en kolfiberplatta, men detta kompenseras mer än väl av yttersulan och dess Puma Grip-teknik, som ger dig oslagbart grepp i alla typer av terräng.