Running adidas damskor

Den tyska tillverkaren adidas erbjuder sedan flera år tillbaka högkvalitativa sportskor för damer, särskilt running skor. Här hittar du alla skor från running adidas för damer !

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Världens ledande tillverkare av löparskor hittar du på adidas på Direct-Running. Vi erbjuder dig ett brett urval av löparskor för damer från running adidas till låga priser. adidas är ett pålitligt namn inom sport och tar med sin expertis och kvalitet till världen av running. Men med så många modeller att välja mellan undrar du säkert hur du ska gå tillväga för att välja ditt nästa par lö parskor. Oroa dig inte, vi hjälper dig!

Hur väljer man löparskor för damer running adidas ?

Det finns många kriterier att ta hänsyn till när du väljer en träningssko från running adidas , vilket är anledningen till att du måste tänka noga innan du gör ditt köp.

Innan du börjar med någon sportaktivitet är det viktigt att vara väl utrustad, och det inkluderar dina skor. Du måste välja skor efter hur många gånger du ska springa, hur långt du ska ta dig och hur intensi va dina träningspass är. Men du bör också ta hänsyn till din löpstegstyp och de egenskaper du letar efter i en löparsko adidas.

Välj löparskor adidas enligt din sportaktivitet

När det gäller typen av sportaktivitet rekommenderar vi att du väljer ditt par efter hur du springer. Dina skokrav kan variera avsevärt beroende på vilken typ av terräng du springer i och hur länge du springer... För stadsjogging föreslår vi att du tittar på adidas ultraboost skor, som är extremt lätta och mycket bekväma att bära. Å andra sidan, för erfarna löpare som framför allt är ute efter prestanda, finns adidas Adizero Pro ! Med sin kolfiberplatta och sula som kombinerar BOOST- och LIGHTSTRIKE-teknik är Adizero Pro ett koncentrat avinnovations. Denna löparsko är den mest rapide lämpade för långdistanslöpning, men den kan också användas för många kilometer! Du kan sedan välja adidas Adizero Boston, som ger foten stöd och dämpning, eller den oumbärliga adidas Adizero Adios Pro, utan tvekan märkets mest rapide, som ger dig en aldrig tidigare skådad energiboost.

Välj sneakers från running adidas efter hur du går

För att undvika obehag och skador bör ditt par skor också vara perfekt anpassade till ditt löpsteg. Din stegtyp har en betydande inverkan på din prestation running.

Här är de 3 typer av löpsteg som finns i världen running: det neutrala löpsteget, även känt som det universella löpsteget eftersom det är så utbrett, motsvarar en vanlig position för foten under löpning. Det pronerade löpsteget, å andra sidan, definieras av att foten sjunker inåt och måste därför korrigeras med stöd inuti skon. Slutligen, den mest sällsynta typen av löpsteg är supinator- löpsteg, där foten sjunker utåt när du springer.

Adidas erbjuder ett antal modeller som är anpassade till universella löpsteg, som inte kräver några specialfunktioner.

För pronator- och supinatorsteg har adidas utvecklat adidas Adizero skor som är särskilt väl lämpade för dessa steg.

Välj damskor running adidas efter storlek

Precis som storleken på dina kläder är din skostorlek en viktig faktor när du väljer ett par träningsskor. Om du väljer fel storlek kan det snabbt påverka komforten och stödet för dina fötter, oavsett om de är för stora eller för små. För att göra detta steg enklare har adidas skapat en egen storlekstabell, så allt du behöver göra är att mäta din fot för att ta reda på din skostorlek!

Välja löparskor adidas efter pris

Adidas erbjuder ett brett utbud av priser som passar alla budgetar. Du hittar par från cirka 40 euro, som adidas Duramo, till 190 euro, som adidas UltraBoost 22 elleradidas adizero adios Pro. På Direct-Running hittar du alla modeller, från de dyraste till de billigaste, på specialerbjudande, till priser som du har råd med. Sedan beror allt på vilka egenskaper du letar efter i ditt par future och hur dina löprundor ser ut!

Välj löparskor för damer adidas baserat på komfort

Komforten i en running adidas sko beror först och främst på sulornas kvalitet, men också på dämpningen. Ju mer stötdämpande skon är, desto mjukare och bekvämare blir din session running . Så om komfort är din främsta prioritet är det en bra idé att vända dig till adidas, som erbjuder särskilt bekväma och stabila modeller. Du kan välja den berömda adidas Ultraboost , som kan ta dig fram i alla typer av terräng, eller den vackra adidas Supernova, som är känd för sin stabilitet.

Nya löparskor för kvinnor adidas

Om du letar efter dina drömmars sneaker har du kommit till rätt ställe! På Direct-Running hittar du ett brett utbud av adidas produkter till låga priser, även de senaste modellerna!

running damsko adidas Ultraboost

Den nyligen lanserade Ultraboost 22 är synonym med komfort! Den är idealisk för löpare som vill ha bra energiåtergivning och verklig dynamik! Inte heller försummar den fotstödet. Så den passar för alla typer av terräng, oavsett om det är väg eller trail trac. Den ger bra grepp på både torra och våta underlag. Jämfört med sin föregångare har adidas Ultraboost 21 6% mer BOOST för att absorbera stötar och återvinna den fulla kraften i ditt steg. Den ventilerande ovandelen håller dig sval under träningen. Den här skon från running är tillverkad av återvunnet Prime Blue-material och Parley Ocean-textil. Ett bra exempel på hur prestanda och ekologi kan gå hand i hand!

running adidas Adizero Pro

Idag är detta den mest avancerade löparskon i adidas-familjen. Med sin Continental -sula, kolfiberplatta och två teknologier, Boost och Lightstrike, är Adizero Pro damsko en liten juvel! Detta par running adidas damskor är perfekta för löpare med en universell eller neutral löpstil.