Hitta alla skor från Running Asics för män

Asics har sålt sportskor för män i flera år, särskilt running. Här hittar du alla running Asics skor för män, inklusive de berömda Asics Gel-Nimbus, Asics Gel-Kayano, Asics Gel-Cumulus.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2

Vilken running herrsko Asics ska du välja för löpning?

På Direct-Running erbjuder vi dig ett brett urval av sportskor för män. Vi gör det till en hederssak point att erbjuda kvalitetsprodukter. Det är därför vi arbetar med de största varumärkena, som den japanska utrustningstillverkaren, som har erbjudit ikoniska running skomodeller i flera år. Men först av allt, vad står Aiscs för? Varumärkets nom är i själva verket ett latinskt uttryck som betyder"anima sana in corpore sano ", vilket betyder "en sund esprit i en sund kropp". Asics är ett av de mest populära running varumärkena. Så hur väljer man löparskor Asics? Vi ska titta på de olika skotyperna Asics beroende på din löpstegstyp. Du måste naturligtvis också välja ditt nya par efter din skostorlek. Hur tar jag ut storleken på Asics? Märket running Asics har relativt små storlekar . Som ofta är fallet med sportskor, tveka inte att gå upp en storlek från din vanliga storlek. Asics erbjuder ett brett utbud av skor och syftar till att tillgodose behoven hos alla löpare. Här hittar du garanterat den sko som passar just dig, med ett brett urval av modeller för att tillgodose alla löpares behov. Oavsett om du är pronator, supinator eller neutral har Asics ett brett urval av skor som passar alla löpare, beroende på vilken typ av träning de gör, hur ofta de springer, deras intensitet och vilken terräng de springer på. Läs vidare om du vill veta mer om vilka running skor som är bäst för dig:

Hur väljer man en bra sko running Asics ?

Att välja rätt running sko för vägen är viktigt för att undvika skador. Dämpning och komfort är mycket viktiga faktorer för alla löpare, oavsett om de springer korta eller långa sträckor. Varje år erbjuder Asics flera modeller som uppfyller dessa kriterier tack vare Gel-sulor.
Serierna Nimbus, Kayano och Cumulus är idealiska för löpare som vill ha maximal dämpning för att kunna njuta av sina utflykter.

Sko Asics Gel Nimbus

Det legendariska paret frånAsics finns nu i sin 25:e version och är en av de mest populära modellerna bland löpare. Gel-tekniken från Asics gör den här skon till ett måste, tack vare att det finns gel både fram och bak på hälen för maximal dämpning. Den har en Ortholite X-55-sula för komfort och dynamik. Den här skon är en av varumärkets flaggskeppsmodeller varje år, och tack vare de förbättringar de har gjort på Nimbus 25 är den nu en av running:s mest bekväma skor.
Ett fan av färg? Nimbus 25 finns i en rad olika färger för att passa alla.

Sko Asics Gel-Kayano

Skon running Asics Gel-Kayano är förmodligen ett av de mest kända paren på running-marknaden. Märkets signatursko skapades 1993 och har naturligtvis genomgått ett antal förändringar under åren. Styrkorna hos Asics Gel-Kayano skon är stabilitet, stöd och dämpning. Asics Gel-Kayano 29 har en FlyteFoam Blast + mellansula för maximal dämpning. Geltekniken finns även på denna modell, med gel i hälen för att minska påverkan på marken och absorbera stötar. Denna sko är känd för sin komfort och stabilitet, vilket är ännu viktigare på denna modell.
LiteTruss-teknologin ger maximal stabilitet och kontrollerar även pronation.

Asics Gel-Cumulus

Den här modellen är perfekt för utflykter running på vägen. Med FlyteFoam-mellansula för maximal dämpning och gel som på de första modellerna, är running Asics Gel-Cumulus skon idealisk för användning på vägar och stigar. Yttersulan ger perfekt grepp och gör dina löppass till ett sant nöje. Dämpningen med GEL-teknik i hälen är utformad för att förbättra dämpningen under löpningen och skapa en mjukare känsla under stegen. Skon Asics Gel-Cumulus 25 har ett dropp på 8 mm och väger 286 g.

Sko Asics Novablast

eller en lättare känsla, skon running Asics Novablast 3 erbjuder lätthet och responsivitet. Med FF Blast-dämpning absorberar skon stötar och ger en responsiv studs, medan små reflekterande detaljer finns på skon Novablast för att säkerställa synlighet under alla träningspass sent på kvällen och tidigt på morgonen.

Asics MagicSpeed-sko

En perfekt sko för tävling eller split-träning. Den erbjuder en viss mångsidighet när löpare letar efter snabbhet och förmågan att sätta personliga rekord. Lätthet och responsivitet är de främsta fördelarna med den här skon. Med en kolfiberplatta som löper från mellanfoten till framfoten ger skon propulsion förbättrad löpkvalitet. Magic Speed frånAsics är idealisk för dynamiska utflykter som förberedelse för tävling.

running Asics herrskor för neutrala löpsteg


Alla har olika löpsteg och olika stöd. Därför erbjuder Asics ett utbud av skor som passar varje löpsteg. Oavsett om du är pronator, supinator eller har ett neutralt löpsteg kommer du att dras till vissa modeller. Om du tillhör de 45 % av befolkningen som har en neutral löpstil rekommenderar Direct-Running teamet att du väljer vissa flaggskeppsmodeller som Nimbus 25 eller Cumulus 25, som erbjuder optimal komfort för maximal njutning under dina utflykter running.

Skor Asics Glideride

Efter MetaRide släppte Asics sin nya sko running i slutet av 2019 GlideRide. Återigen hittar du Guidesole-tekniken, som minskar din energiförlust med 20%. Skon Asics GlideRide har 7 % mer dämpning än skon MetaRide. Av alla GlideRide -skor som finns tillgängliga från Asics är den senaste modellen Asics GlideRide 3. Denna sko är perfekt för både korta och långa distanser, med EVA-plattan som ger utmärkt energiåtergivning under dina pass.

Sko Asics Gel-Excite

Om du har ett neutralt löpsteg och en mindre budget är running Asics Gel-Excite förmodligen den bästa billiga running skon på marknaden. För mindre än 60 euro erbjuder denna sportsko för herrar dig all teknik och expertis från Asics. Du hittar också ett 10 mm drop och en vikt på bara 273 g. Den nya modellen Asics Gel-Excite 9 finns i flera olika färger.

running Asics herrskor för pronatorer

Om ditt steg tenderar att gå inåt kan du vara en pronator. Asics erbjuder skor som optimerar stabiliteten för att anpassa sig till varje steg. Bland annat Gel-Kayano 29, GT-1000, GT-2000 och GT-4000. Det finns ett brett utbud av färger så att du kan välja rätt sko för ditt pronationssteg på running.

Skor Asics GT-1000, 2000 och GT-4000

Dessa skor är kända för sina stötdämpande egenskaper och sitt ankelstöd och ligger i toppen av Asics-sortimentet. De senaste tillskotten i herrkollektionen är de nya Gt-2000 9 och GT-1000 10. De är tydligt inriktade på löpare som letar efter komfort och stabilitet.

Herrskor running asics för Supinators

Även om 1 av 10 personer i befolkningen är supinatörer finns det modeller som ger stabilitet när steget tenderar att gå mot utsidan av foten. Nimbus 24, med sin höga nivå av stabilitet och komfort, rekommenderas som en supinatorsko för running.

Herrsko running Asics för prestanda

Om du är ute efter prestanda har Asics också något för dig med sitt BLAST-sortiment.

Sko Asics Novablast

Asics löparsko för herrar Novablast är ett av de senaste tillskotten till Asics galaxen. Denna running sko, designad för unga män, har en distinkt design. Den är utformad för träning och löpning. Upptäck den senaste Novablast, running Asics Novablast 3 skon, i en rad olika färger. Flaggskeppsteknologierna iAsics Novablast för män är många. För det första, premier FlyteFoam Blast-mellansulan gör hela skillnaden. Den skapar en riktig trampolineffekt. Stödet är också en verklig framgång, särskilt med hjälp av Guidance Line-tekniken, som håller steget optimerat. Men det som verkligen görAsics Novablast för herrar till en succé är dess stil! Om du letar efter en snygg running Asics sko för män, då är Novablast gjord för dig!

Sko Asics Dynablast

Om du letar efter en sko Asics som ger dig bra rebound, dynamik och oklanderlig energiåtergivning, då är Asics Dynablast Basket gjord för dig! Med FlyteFoam Blast-teknik är denna Asics löparsko för män säker på att behaga!