Alla Asics Gel-Cumulus för män

Direct-Running, specialisten på sportskor för män, running skor och särskilt running Asics skor, erbjuder dig alla Asics Gel-cumulus skor för män!

Fler filter

Fallande ordning

running Asics Gel-Cumulus löparskor för herrar

En av den japanska utrustningstillverkarens flaggskeppsmodeller, Asics, är löparskon Gel-Cumulus. Under sina 20 år har Durant -serien fortsatt att utvecklas och erbjuder allt mer innovativa modeller: gel cumulus 20, 21 och nu gel-cumulus 22.

Herrskor Asics Gel-Cumulus 23

Det senaste tillskottet i cumulus-serien, cumulus-23, är ett par väldesignade, mångsidiga löparskor. De är idealiska för löpare som vill ha komfort och skydd under sina löprundor. Den presenteras som en sko som passar alla typer av löpare, oavsett vikt och med ett universellt löpsteg. Den är också lämplig för korta splitpass såväl som långa utflykter och till och med halvmaraton.

När det gäller komfort innebär gelen i skons främre del att du inte känner av stötar från löpningen och den värme som ibland kan byggas upp i foten. Det här paret kan användas för dina dagliga träningspass, så att du inte känner någon smärta efter träningen! Du kan också använda dem för löpning på tuffare eller blötare stigar, där de kommer att förbli stabila.

gel-cumulus 22 reagerar bra på olika accelerationer och ger dig en bra dynamisk känsla, särskilt tack vare flyte foam propel som löper längs sulan för att främja återfjädring.

När det gäller stöd omsluter gel-cumulus 23 foten mycket bra, vilket ger dig perfekt stöd även om du har tunna fötter.

Skon Asics Gel-Cumulus 23 AWL

Gillar du att springa på vintern, eller är du rädd för våta och regniga förhållanden? Vill du anta utmaningen att springa under svåra förhållanden? Eller vill du bara känna dig bekväm i dina träningsskor, oavsett väder? Då är gel-cumulus 23 AWL något för dig! Med en ovandel tillverkad av vattentäta material håller de dina fötter torra och varma under löprundan!

Herrskor Gel-Cumulus 22

Löparskorna Gel-Cumulus 22 för herrar kommer att tilltala löpare tack vare sin mångsidighet: de passar alla löparnivåer. Dessa löparskor har en mjukare känsla än Cumulus 21 och förbättrad andningsförmåga.

Skon Asics Gel-Cumulus 22 LS

gel-cumulus 22 har inget att avundas autres -modellerna när det gäller stabilitet. Faktum är att detta par skor har IGS-systemet (Impact Guidance System) så att löpare som använder dem kan bibehålla ett naturligt löpsteg. Med Guidance Line-tekniken får du dessutom bättre stabilitet, så att du kan springa många mil utan ansträngning. Och med jacquardmesh håller det här paret dina fötter svala även på sommaren. Och om du gillar att springa på natten eller i skymningen är LITE-SHOW-tekniken precis vad du behöver! Tack vare reflexremsorna syns du även i mörker.

Skon Asics Gel-Cumulus 22 GtX

Spring i alla väder med Asics gel-cumulus 22 GT-X. De modigaste löparna kommer att kunna använda dem i vått väder tack vare GORE-TEX-tyget, som håller vatten ute men släpper igenom svett och värme. Så dina fötter kommer att vara torra men också ventilerade. Detta par running skor har utformats speciellt för hårda underlag, särskilt löpning på väg. Med sin dubbla FLUIDRIDE-mellansula och GEL-teknik på fram- och baksidan av foten absorberas alla stötar från löpningen, vilket gör din löprunda ännu mer njutbar. Den elastiska EVA-sulan ger dig också bra energiåtergivning och en oslagbar studs i varje steg. Förutom GORE-TEX-tyget har dessa löparskor för män också gjutet gummi och en AHARPLUS-häl.