Running New Balance Herrskor

Här hittar du alla skor från running New Balance för män.

Fler filter

Fallande ordning

New Balance är en amerikansk utrustningstillverkare som har blivit känd för att tillverka sportskor. Det amerikanska företaget har dragit nytta av denna framgång och säljer sedan ett antal år tillbaka skor running. Eftersom New Balance inte är det mest populära märket av running i Europa och i synnerhet i France, förstår vi att det är svårt för dig att veta vilken running sko du ska välja. För att hjälpa dig att välja den löparsko New Balance som är rätt för dig, kommer vi att presentera de bästa skorna från running New Balance .

Vilka löparskor running New Balance för män är lämpliga för min löpstil?

På Direct Running hittar du ett brett urval av running skor för män till oslagbara priser. Vi erbjuder högkvalitativa produkter som passar för alla typer av steg. Det finns 3 typer av löpsteg: neutralt eller universellt löpsteg som är det vanligaste, pronativt löpsteg och supinatoriskt löpsteg. Tillverkarna erbjuder modeller som passar alla dessa typer av löpsteg för att undvika skador. För att ta reda på vilken typ av löpsteg du har kan du titta på vilken sida av sulan som är mest sliten: mitten, insidan eller utsidan.

Herrskor running New Balance för en neutral gång

Nästan hälften av befolkningen har ett neutralt löpsteg, vilket är anledningen till att det kallas det universella löpsteget. Det neutrala löpsteget sliter på den centrala delen av foten under löpningen. Med en universal stride kommer du inte att sakna valmöjligheter, eftersom de flesta modeller passar.

New Balance running erbjuder många modeller av herrskor för universal stride, du kommer att hitta din lycka i vårt urval av löparskor New Balance, som till exempel Fresh Foam 880 v12, More v4 eller Fresh Foam Hierro .

Herrskor running New Balance för pronation

Pronation orsakas av att foten sjunker inåt; du kan se det om din sula är mer sliten på insidan. En pronation kommer därför att kräva förstärkning på insidan av din running sko för att begränsa denna kollaps. Pronation är mycket vanligt och drabbar 45 % av alla löpare.

I running New Balance sortimentet av skor för herrar kan du välja Vongo som har utformats för både universella och pronerade löpsteg.Du kan välja mellan universella skor och skor med pronation eller ännu bättre skor för löpning New Balance 860 v12, som ger dig komfort utan fel vid dina träningspass.

running herrskor New Balance för en supinator stride

supinatorsteget beror på att foten lutar utåt. Supination är mer sällsynt och drabbar 5 till 10% av löparna, så få modeller är verkligen anpassade för det.

De ledande modellerna av running New Balance skor för herrar

Running New Balance Fresh Foam-sko för herrar

Under en lång tid var detta par löparskor inte särskilt populära bland löparentusiaster. Det fanns nämligen många kritiker av en träningssko som många ansåg vara av låg kvalitet. Därför har amerikanska ingenjörer lagt ner mycket arbete påautres version av Fresh Foam, som vi kommer att presentera för dig nedan.

Sko från running New Balance Fresh Foam 1080

Skon från running New Balance Fresh Foam 1080 v12 är en riktig succé. Det amerikanska märket har verkligen lyckats kombinera en dynamisk sportsko med en komfortabel sportsko. Denna komfort är uppenbar redan vid första premier anblicken, eftersom sulan på Fresh Foam 1080 v12 är så imponerande. Den består av Fresh Foam och UltraHeel-teknik och du kommer att känna dig som om du springer på moln! Förutom alla dessa egenskaper är det obestridligt att de amerikanska forskarna har lyckats ta fram en löparsko med en oklanderlig design.

Efter succén med v9 kommer nu New Balance med den helt nya skon Fresh Foam 1080 v10. Den stora skillnaden mot den gamla versionen är introduktionen av Fresh Foam X -tekniken. Denna teknik gör att du kan hitta en sko från running med bra dämpning och en bra återgång av energi med varje steg. Om du undrar vilken running sko du ska välja för ett neutralt eller universellt löpsteg, så har du svaret här. Detta par träningsskor New Balance Fresh Foam 1080 v112 gör att du kan springa på vägar och stigar med fullständig sinnesfrid. Än en gång har New Balance tagit fram en sofistikerad design för ett mycket attraktivt par running sneakers.

New Balance fortsätter att förnya sig genom att utöka sitt sortiment Fresh Foam 1080. De helt nya Fresh Foam 1080 v12 erbjuder perfekt komfort för långdistanslöpning. De har responsiv Fresh Foam-teknik och en ovandel i stretchmesh samt teknik Ultra Heel som formar sig perfekt efter fotryggen för perfekt stöd under löprundan.

running New Balance Fresh Foam Hierro

Löparskorna Hierro är utformade för att vara slitstarka och följer dig på alla typer av stigar, inklusive genomgångsstigar eller så dämpar deras mellansula din landning på ett smidigt sätt. Dess yttersula Vibram, kommer att utmärka sig för sin motståndskraft och dragkraft. Den förstärkta ovandelen andas tack vare perforeringen och ger bättre skydd för dina fötter under löprundan.

running New Balance Fresh Foam Tempo-sko

Med Fresh Foam Tempo för herrar får du oöverträffad komfort tack vare dämpningen Fresh Foam. Detta par running ger dig ett smidigt löpsteg oavsett om du springer på löpbandet eller på långdistansrundan på outdoor. Desslow mesh upper ger strategiskt stöd från hälen till löparens tår.

running New Balance Fresh Foam ROAV sko

Tack vare sin teknik Ultra Häl och sin Fresh Foam-dämpning erbjuder New Balance ROAV en välsittande löparsko med ett bekvämt löpsteg. Den här running skon för herrar är extremt mångsidig och ger hållbarhet och lätthet när running.

Running New Balance Fuel Cell för herrar

Det näst mest populära sortimentet av running New Balance skor för herrar är utan tvekan Fuel Cell , som ger dig stil och lätt vikt. Och om du undrar vilken sko New Balance du ska välja, så har vi hjälpt dig med de viktigaste paren i detta sortiment.

running New Balance Fuel Cell Propel sko

löparsko New Balance Fuel Cell Propel är självklart uppbyggd kring Fuel Cell-tekniken. Denna innovation ger dig framför allt en mycket stark energiåtergivning, samtidigt som den erbjuder en propulsion mycket märkbar och uppskattad. Dessutom förhindrar Trace Fiber-tekniken som används för ovandelen risken för gnidning och ger därför optimal komfort. Notera att den här skon i storlek 43 väger bara 266 gram. Inte obetydligt när du vill springa långa distanser. Teamet på New Balance rekommenderar den dock mer för korta utflykter än för maratonlopp.

Den helt nya Fuel Cell Propel återkommer i sortimentet med en modern ovandel. Denna running sko ger dig inte bara utmärkt återhämtning utan också oöverträffad komfort.

running New Balance Fuel Cell Rebel sko

Denna New Balance löparsko är också utformad med Fuel Cell-teknik. Om du inte vet vad det betyder kan du gå tillbaka till stycket ovan. Den här skon representerar utvecklingen av FuelCell. Den här skon från running är tänkt att vara mycket lättare än sin storasyster, men också mycket mer dynamisk. Komponenterna framtill på basket New Balance Fuel Cell Rebel ger en stark återfjädring.