T-shirt Rehband Compression

T-shirt Rehband Compression
Börjar på: 959,81 kr

Slut i lager

Beskrivning

T-shirt Rehband Compression

QD Compression Top Men tar passform och funktionalitet till nästa nivå och ger dig de senaste trenderna inom sport. Genom att kombinera högpresterande tyg med maximal rörlighet kan du prestera på topp samtidigt som du ser ut som bäst. Denna kraftfulla topp ger optimalt stöd och minimerar trötthet och ömhet för att förbättra din prestation och booster din återhämtning. Konstruktionen med platta sömmar ger dig enastående styrka och komfort och materialet med hög andningsförmåga garanterar en överlägsen komfortnivå. Med hjälp av Rehband:s mångåriga erfarenhet av anatomisk design erbjuder toppen överlägsen compression samtidigt som rörelseflexibiliteten bibehålls. Med innovativa designelement som raglanskärning och smart sömkonstruktion garanterar den hög komfort. Den smarta designen har ett silikonfoder i midjan för bästa möjliga passform under träningen.

Egenskaper:

  • Sammansättning: 18% Elastan - 82% Polyester
  • Funktion: De viktigaste funktionerna hos Rehband stöd är värme, compression och förstärkning av den receptiva ingången. Dessa skapar en unik sammansättning som tillsammans förebygger skador, förbättrar prestationen och underlättar rehabiliteringen. Du kommer att uppleva ett antal resultat som är specifika för varje produkt.
  • Blodcirkulation: - Blodcirkulationen, även känd som nom kroppens transportsystem, är avgörande för kroppens funktion och vitalitet. När hjärtat pumpar blod genom kärlen i cirkulationssystemet transporteras syre, näringsämnen, hormoner och neurotransmittorer genom hela kroppen. Blodcirkulationen gör det möjligt att transportera dessa ämnen och material till de platser som olika organ behöver, samt att eliminera de avfallsprodukter som genereras av ämnesomsättningen. Skador ellerautres hälsoproblem kan minska det vitala blodflödet. Under träning utvidgas kroppens blodkärl naturligt, och hjärtfrekvens och cirkulation ökar så att kroppen kan leverera mer syresatt blod till musklerna. Värmen och compression som genereras av Rehband produkter ökar blodcirkulationen ytterligare, vilket förbättrar syresättningen av musklerna under användning, vilket i sin tur förbättrar prestationen och minskar muskelvärk efter träning på grund av eliminering av avfallsprodukter som mjölksyra.
  • Koordination: Koordination kan beskrivas som samspelet mellan nervsystemet och muskelsystemet. Det är samspelet mellan särskilda muskelgrupper för att skapa användbara kroppsliga reaktioner som är nödvändiga för optimal och önskad prestanda. compression och mottagningen av den anatomiska konstruktionen av Rehband produkter möjliggör en högre nivå av muskulär koordination. Den perfekta passformen hos dessa konstruktioner arbetar med maximal effektivitet över ett helt rörelseomfång och ökar rörelsekvaliteten. Risken för skador på armar och ben minskar när koordinationen förbättras, t.ex. när du använder Rehband produkter.
  • Prestanda: Oavsett sport, aktivitet eller nivå - aktiva människor strävar efter att prestera bättre eller hålla sig på en viss önskad nivå. De kombinerade funktionerna värme, compression och förbättrad receptiv input resulterar i ett brett spektrum av fördelar som förbättrad koordination, bättre balans och ökad blodcirkulation. De kombinerade resultaten kan förbättra prestationen i den valda aktiviteten. Idrottaren får verktygen för att nå nya nivåer, sätta upp nya mål och anta nya utmaningar. En bra prestation beror på många olika faktorer, t.ex. sömn, kost, repetitionsnivå och tillståndesprit. Förbättrad teknik, som uppnås genom förbättrad koordination, balans, säkerhetskänsla och proprioception, som användaren får från stöd Rehband, är en annan faktor som sannolikt kommer att förbättra prestationen. Det spelar ingen roll om du använder Rehband stöd för att förebygga skador, öka självförtroendet eller rehabilitera en skada - den övergripande prestationen kan förbättras.
  • Mer återhämtning rapide: Under träning produceras metaboliska biprodukter. Laktat är den vanligaste. När biprodukterna ackumuleras har de en betydande inverkan på muskelvävnadens kontraktila funktion, vilket avsevärt minskar prestationen. När träningen är över finns dessa metaboliter ibland kvar i muskeln. Det är viktigt att eliminera dem och det finns olika metoder som kan användas effektivt, inklusive aktiv återhämtning och kallduschar. port produkter Rehband under och efter träning är också en effektiv metod, som främjar blodcirkulationen och förlänger musklernas kyltid. Rehband produkter är mycket effektiva för idrottsutövare och förbättrar kvaliteten på återhämtningen. De ökar proprioceptionen genom att ge feedback till kroppen, stödja rörelsen, stimulera blodcirkulationen och hålla lederna varma. Alla dessa fördelar gör att användaren är redo att gå igång och har större chans att träna utan smärta eller ömhet dagen efter träningen.
  • Spara energi: När fördelarna med compression från Rehband och ökad receptiv input kombineras sparas energi eftersom rörelsen blir mer effektiv. Korrekt teknik och energieffektivitet spelar en viktig roll för att lyckas med en idrottsprestation. När du springer eller går på jogging kan de repetitiva stötar som uppstår när fötterna slår i asfalten belasta leder och muskler. När du bär stöd Rehband kommer en del av denna vibrationsenergi att mjukas upp och orsaka mindre påverkan på kroppen, vilket kan gynna trötta och värkande muskler och hjälpa till att förebygga skador. Detta, i kombination med compression stöd Rehband, minskar muskelsvängningarna och bidrar till att öka prestandan. Skador tenderar att uppstå mot slutet av en fysisk aktivitet. När musklerna är trötta och koncentrationen är nedsatt läser huvudet inte längre av kroppen lika bra. Eftersom användningen av Rehband stöd sparar energi och gör att du kan vara mer koncentrerad, förebyggs skador och hög prestanda kan bibehållas under hela aktiviteten.

Mer information

Varumärke Rehband
Tillverkarens SKU 619006-9999
Färg svart
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)