Massagerulle Trigger Point Nano Vibe

Massagerulle Trigger Point Nano Vibe
719,11 kr
ultra roller - kompakt och vibrerande för en riktad massage av musklerna i fötter, händer och underarmar med TriggerPoints patenterade GRID-mönster.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 3 eller 5 dagar

Beskrivning

Massagerulle Trigger Point Nano Vibe

TriggerPoint NANO Vibe är en 7,5-tums ultra-kompakt skumrulle med vibrationer för muskler i fötter, händer och underarmar. Vibrationen hjälper till att minska obehaget vid skumrullning, samtidigt som den hjälper till att låsa upp spända muskler för mer effektiv frigöring. Den unika ytan har det patenterade GRID-mönstret som simulerar händerna på en massageterapeut och reflekterar tryck från fingertoppar, fingrar och handflata för att främja blod- och syrecirkulationen för optimal återhämtning. Den mjuka skumytan utövar en mild kompression på spända muskler, knutar och böjningar för en riktad massage. Den lättrengjorda, svettbeständiga EVA-skumytan är idealisk för återhämtning efter träningen, medan det strukturerade mönstret stimulerar rörligheten före träningen. Som nivå 3-skumrulle med vibration är NANO Vibe idealisk för riktad avlastning. De tre vibrationsinställningarna erbjuder en rad olika intensiteter för att ytterligare anpassa din massageupplevelse. Sladdlös och laddningsbar i upp till 3 timmar, NANO Vibe är idealisk för avlastning på resande fot. NANO Vibe mäter 7,5 tum och 2,25 tum i diameter, är lätt och utformad för att passa i de flesta sportväskor och ryggsäckar. Rullen har en viktgräns på 245 kg och inkluderar tillgång till ett gratis online videobibliotek för utbildning i foam rolling från experterna på TriggerPoint.

  • Vibrationer hjälper till att minska obehag under skumrullning, samtidigt som de låser upp spända muskler för mer effektiv frigöring.
  • ultra-kompakt 7,5-tums foam roller med vibrationer för muskler i fötter, händer och underarmar.
  • Det patenterade GRID-mönstret efterliknar händerna på en massageterapeut och återger det tryck som utövas av fingertoppar, fingrar och handflator.
  • Tätt EVA-skum hjälper till att komprimera musklerna för att förbättra blodflödet till musklerna.
  • Specialistnivå 3 skumrulle med vibrationer för riktad frigörelse
  • Tre vibrationsnivåer för varierande intensitet
  • Sladdlös och uppladdningsbar för upp till 3 timmars användning
  • Lätt och utformad för att passa i de flesta sportväskor och ryggsäckar

Mer information

Varumärke Trigger Point
Tillverkarens SKU 92141
Färg apelsin
Färg Orange
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen