Alla skor Asics Gel-Kayano för män

Hitta på Direct-Running alla sportskor för män, särskilt running. Löparskor Asics är förmodligen de mest populära på marknaden, inklusive skor Asics Gel-Kayano för män.

Fler filter

Fallande ordning

running Asics Gel-Kayano skor för herrar

Ett verkligt riktmärke inom sportområdet, och mer specifikt running, den japanska utrustningstillverkaren Asics kommer att fortsätta att glädja dig. Tack vare den höga kvaliteten på sina par har varumärket etablerat sig som ett måste för löpning. Gel-Kayano , en avAsics:s flaggskeppsmodeller, är inget undantag.

running Asics Gel Kayano sko

Den senaste innovationen från det japanska varumärket, löparskon Asics Gel-Kayano 28 för herrar har varit en riktig succé sedan den lanserades. Så här fungerar den.

Egenskaper Asics Gel Kayano

Kayano 29 är den senaste i Asics Gel-Kayano sortimentet för herrar och flaggskeppsmodellen. Den är idealisk för löpare som söker stabilitet men också för löpare med pronerande löpsteg. Pronation kännetecknasrise av att foten trycks inåt när du springer. Alla skor är inte anpassade för denna typ av löpsteg och löpare med pronation kan ibland ha svårt att hitta skor som passar. Här har den hårda plastinsatsen under fotvalvet en balanserande funktion. Hälen får också bra stöd tack vare ett skal som täcker hela baksidan av skon. Kayano-29 passar dock även perfekt för löpare med universal stride, även känd som "neutral stride".

Så om du väljer dessa sneakers från running får du optimalt stöd och bra komfort. Utöver det erbjuder detta par även verkligt stöd och vägledning för foten.

På detta par löparskor hittar du en drop på 10 mm som tar samma tillvägagångssätt för att förbättra komforten: tack vare detta kan du hitta en effektiv dämpning hyper.

Asics Gel-Kayano 29 är en mångsidig sko: den är lämplig för både regelbundna utflykter - till exempel för nybörjare - och långa utflykter, eller till och med för ett premier maraton >.Den kan också anpassas för löpning på stigar och vägar tack vare sin strukturerade sula.

Ett litet råd: Asics är i allmänhet lite för liten, och detta gäller även Gel-Kayano 29, så vi rekommenderar att du tar en halv storlek extra om du tvekar mellan 2.

Tekniker för Asics Gel Kayano 29

Detta par skor har LiteTruss-tekniken, som inte bara stöder foten utan också förbättrar stabiliteten för löpare vars fot rullar inåt för mycket, som vi såg tidigare.

Den nnya FlyteFoam Blast+ mellansulangaranterar stabilitet och minskar skons totala vikt, vilket ger en mjukare övergång mellan impuls och dämpning. Denna teknik accentueras av djupa flexspår i framfoten, vilket ger en mjukare resa genom till impuls.

AsicsUnder hälen finns den berömda GEL-dämpningen, som kännetecknarrise -modellerna, och som absorberar stötar med oändlig mjukhet. Med Impact Guidance System kommer denna löparsko att ge dig exceptionell stabilitet i alla situationer.

Yttersulan AHAR + och gummit under hälen ger hållbarhet genom att motstå nötning i detta område.

Jämförelse Asics Gel Nimbus

Kayano 29 Lite Visa

Den här skon från running har färger som främst syns på natten och reflekterande delar. Den är en del av lite-show-kollektionen i Kayano-serien.

Kayano 29 MK

Kayano-29 är en ny version av Kayano med förbättrad andningsförmåga och, framför allt, minskad friktion på skon när du springer. Dess mesh i knit och dess återuppfunna krage hjälper till att begränsa gnidning och ger mer lämplig snörning.

Bästa pris Asics Gel Kayano

Kayano 29-modellerna kostar 190 € för 2022-kollektionen. De nya färgerna och skorna i 2024-kollektionen kan kosta upp till 200 euro.

Kommentarer Asics Gel Kayano

Direct-running ger sin syn på asics gel-kayano 29-modellen:

"Den här skon är perfekt för förberedelser inför halvmaraton och maraton. Med rätt komfortnivå och perfekt stabilitet ger den här mångsidiga skon komfort och dämpning under dina träningspass och tävlingar.