running Asics Gel Nimbus sko för herrar

Alla sportskor finns på Direct-Running, inklusive running skor, och särskilt running skor för män Asics. Här hittar du det mest populära paret i Asics Homme-sortimentet, Asics Gel-Nimbus för män !

Fler filter

Fallande ordning

running Asics Gel-Nimbus skor för herrar

Bland de många modellerna från den japanska skotillverkaren finns en av deras flaggskeppsmodeller, löparskor för Asics Gel-Nimbus för herrar. Modellerna har utvecklats mycket under åren: efter Nimbus 21,22, 23 och 24 är de efterlängtade Nimbus 25 äntligen ute! Gel Nimbus-modellerna är ett par running långdistans som erbjuder återhämtning och dämpning tack vare sin högpresterande teknik. Den här skon har en extremt slitstark ovandel, strategiska förstärkningar och stor rörelseflexibilitet.

Egenskaper Asics Gel Nimbus

Asics Gel-Nimbus för män

De allra senaste i sortimentet och så efterlängtade av alla löpare är Gel-Nimbus 25, som släpps i januari 2022 och erbjuder sin andel av innovationer >. Asics Gel-nimbus 25 är typiska marathon modeller, idealiska för långa utflykter, med stabilitet och komfort som sina främsta styrkor. Paret liknar en annan modell frånAsics, Cumulus, men med ännu mer dämpning. Medan komforten som kännetecknarrise är typisk för gel-nimbus-serien, sticker den senaste modellen ut tack vare sin högpresterande teknik.

När det gäller nya funktioner i denna serie av running dedikerad till män, kan vi notera den nya 3D Space-konstruktionen på Nimbus 24 som är placerad under hälen och gör att steget kan engageras mer samtidigt som den ger bättre känslor under foten. Tack vare sin TRUSSTICanordning anpassar sig running skon till både män och kvinnor och ger ett betydande stöd på strategiska punkter. gel-nimbus 24 erbjuder också sina användare en ny mesh, en ortholite ™-X-55 sula och ett mer flexibelt snörningssystem med stretch i synnerhet.

Den nya Nimbus 25 har i sin tur en helt innovativ sula där den synliga gelen har försvunnit.

Den är särskilt lämplig för löpare som väger mindre än 90 kg och löpare med ett neutralt eller universellt löpsteg.

Jämförelse Asics Gel Nimbus

Asics Gel-Nimbus 25

Mellansulan är både lätt och mjuk med FlyteFoam Blast+ Eco skum som ger mjuk dämpning och excellent respons. Skon har Gel-teknik, som hjälper till att absorbera stötar vid löpning. Denna teknik förstärks av Gel, som finns i hälen och framfoten på skon, och har banbrytande teknik som ger utmärkt stöd, dämpning och hållbarhet för bättre löp steg.

Asics Gel-Nimbus 24

Nimbus 24 är en del av Nimbus-familjen och är den tidigare modellen sedan Nimbus 25 lanserades. Nimbus 24 finns för löpdistanser från 5 km till maraton och ännu längre för långdistans och är en av de bekvämaste skorna på marknaden. Greppet och andningsförmågan gör Nimbus 24 till en måste-ha sko för running på vägen. Dess helt innovativa mesh minskar friktionen på marken under dina steg. Den utmärkta energireturen ger återfjädring och full komfort.

Asics Gel-Nimbus 25 Lite-Show

Tack vare Asics Gel-Nimbus 25 Lite-Show får du ökad komfort och stabilitet. Detta par running ger extra skydd och större säkerhet i dina steg under träningspass running. Skons reflekterande element gör att du syns både på vintern och sommaren, så att du kan springa när du vill.

Erbjudanden Asics Gel Nimbus

Idag erbjuder vi dig flera modeller av Asics Gel Nimbus, inklusive den nya Gel-Nimbus 25, som är en av de mest bekväma modellerna på marknaden. Nimbus 24 är dock fortfarande en favorit bland löparna eftersom GEL är synligt både fram och bak på foten. Nimbus 24 och Nimbus 25 finns i en platinakollektion som erbjuder gel nimbus lite show.

Ny version Asics Gel Nimbus

Den nya versionen av Gel-Nimbus erbjuder en helt ny sko med synlig försvinnande av Gel på framsidan och baksidan. En skuminsats (+20%) ger respons, komfort och dämpning tack vare FlyteFoam Blast+ Eco-tekniken.