Badmössa Arena Logo Moulded

Badmössa Arena Logo Moulded

171,40 kr

146,30 kr

-15%
Arena keps: den perfekta kepsen för elitlöpare, designad av det kända varumärket Arena. Redo att följa dig till seger.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras på 24 timmar

Beskrivning

Badmössa Arena Logo Moulded

Kepsen Arena är det perfekta valet för alla löparentusiaster. Arena är ett ikoniskt varumärke inom sportvärlden och erbjuder en keps som är speciellt utformad för löpare. Med sin eleganta design och bekväma passform kommer den att vara din allierade under träningspass och tävlingar.

Kepsen är tillverkad av kvalitetsmaterial och ger bra skydd mot solens strålar tack vare den böjda skärmen. Så du kan springa med fullständig sinnesro, utan att störas av bländande ljus. Det ventilerande tyget håller dessutom huvudet svalt och torrt, även under de varmaste dagarna.

Kepsen Arena har ett resårband baktill för perfekt passform runt huvudet. Dessutom ger den strukturerade formen optimalt stöd samtidigt som den är lätt och bekväm att bära. Så du kan koncentrera dig helt på din löpning utan att bli störd av din keps.

Kepsen finns i en rad olika färger så att du kan välja den som passar din smak och stil. Oavsett om du gillar klassiskt svart eller föredrar en touch av färg, kommer Arena kepsen att tillfredsställa alla dina önskemål.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren löpare kommer Arena -kepsen att följa med dig på alla dina löprundor. Så vänta inte längre, lägg vantarna på denna kvalitetskeps nu och få ut det mesta av din löpträning och dina tävlingar. Lita på referensmärket i sportvärlden, lita på Arena.

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 001912-205
Färg 205 GOLD
Färg Gul
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen