Ryggsäck Arena Team 45

Ryggsäck Arena Team 45

844,75 kr

633,56 kr

-25%
Förbättra din prestation med ryggsäcken Arena Team 45, utformad för tävlingssimmare med optimalt utrymme för din utrustning.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 4 eller 6 dagar

Beskrivning

Ryggsäck Arena Team 45

Vår ryggsäck Team 45 är en mångsidig väska för idrottare och tävlingssimmare med gott om plats för utrustning, kläder och tillbehör. Väskan fylls uppifrån så att du enkelt kan komma åt och förvara dina tillhörigheter. Den har även ett specialfack för din utrustning eller våta stövlar och en löstagbar innerficka. Den moderna väskan är tillverkad av slitstarkt tyg och finns i en rad attraktiva färger med minimalistiska detaljer. Väskan är stämplad med vår nom i stora bokstäver.


Ryggsäcken har en kapacitet på 45 liter och mäter 52 x 35 x 27 cm. Facken är ventilerade för att minimera risken för fukt. Det rymliga huvudfacket är tillräckligt stort för att rymma alla dina träningskläder. Väskan har även en innerpåse för separat förvaring av torra kläder och våt sportutrustning samt ett nätfack för skor eller utrustning. Förvara din vattenflaska och autres tillbehör i praktiska fickor. Vadderad, ventilerande ryggpanel för svettfri transport.


100% polyester

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 002436-400
Färg röd melange
Färg Röd
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen