Badmössa Arena Reversible Starfish

Badmössa Arena Reversible Starfish

195,89 kr

143,24 kr

-27%
Stå ut från mängden vid poolen med den vändbara badmössan Arena Starfish, perfekt för intensiva simningspass.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 10 eller 12 dagar

Beskrivning

Badmössa Arena Reversible Starfish

Denna badmössa från Arena Reversible Starfish är ett perfekt val för alla simmare med en passion för vatten. Den är designad av det kända märket Arena och erbjuder både stil och funktionalitet för den ultimata simupplevelsen.

Med sitt vändbara sjöstjärnemönster ger denna keps en rolig och färgglad touch till din simoutfit. Du kan välja mellan två olika designer för att passa ditt humör eller din stil för dagen.

Badmössan är tillverkad av högkvalitativa material och är både slitstark och bekväm att bära. Den är utformad för att passa ditt huvud perfekt och ger ett effektivt skydd mot klor och poolvatten. Dessutom är den tålig mot trassel och revor, vilket garanterar en längre livslängd.

Kepsen har också ett resårband baktill för perfekt och säker passform. Du behöver inte oroa dig för att tappa bort den under träningspassen eller tävlingarna.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren simmare kommer denna badmössa Arena Reversible Starfish att vara din perfekta allierade för alla dina simningspass. Dess eleganta design och funktionalitet gör den till ett populärt val bland simidrottare runt om i världen.

Så vänta inte längre, lägg till denna badmössa Arena Reversible Starfish i din simväska och njut av en exceptionell simupplevelse varje gång. Beställ din idag och gå med i gemenskapen av simmare som väljer Arena för högkvalitativ simutrustning.

Mer information

Varumärke Arena
Tillverkarens SKU 003786-101
Färg sjöstjärna
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen